Unt De Arahide Crunch Pâine Prăjită Franceză
Reteta unt de arahide Crunch pâine prăjită franceză ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 30 minute. Această rețetă face 8 porții cu 349 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, ouă, unt de arahide cremos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o masă de dimineață destul de ieftină. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Pâine Prăjită Franceză Cu Unt De Arahide, Pâine Prăjită Cu Scorțișoară Crunch Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Mere Acoperită Cu Mere, și Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Unt De Arahide.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 25
Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie de ceară.
Întindeți 1 lingură de unt de arahide pe fiecare dintre cele 8 felii de brioșă și acoperiți cu restul de 8 felii, făcând sandvișuri.
Într-o farfurie de plăcintă, bateți ouăle cu smântâna și vanilia. Într-o altă placă de plăcintă, răspândiți fulgii de porumb zdrobiți. Înmuiați ușor sandvișurile în amestecul de ouă, apoi dragați fulgii de porumb, apăsând pentru a-i ajuta să adere.
Transferați sandvișurile pe foaia de copt.
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie foarte mare.
Adăugați 4 dintre sandvișuri și gătiți la foc moderat până când sunt aurii și crocante pe fund, 2 până la 3 minute.
Transferați sandvișurile pe jumătate gătite pe foaia de copt.
Adăugați încă o lingură de unt în tigaie, întoarceți sandvișurile înapoi în tigaie și gătiți până devin aurii și crocante pe fund, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Se transferă pe foaia de copt și se menține cald la cuptor. Ștergeți tigaia și gătiți sandvișurile rămase.
Transferați pâinea prăjită franceză pe farfurii și praf cu zahărul cofetarilor. Se acoperă cu fructele de pădure și se stropesc cu sirop de arțar.