Unt De Arahide Crunch Bomboane
Bomboanele cu unt de arahide ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 153 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 30. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați apă, unt de arahide cremos, bucăți de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 14%. Încercați Bomboane Vechi De Criză De Unt, Unt De Arahide Crunch Cookie-Uri, și Unt De Arahide Crunch Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți o tigaie pătrată de 8".
Încălziți untul de arahide deasupra unui cazan dublu sau la foc mic într-o cratiță medie, amestecând constant, până se înmoaie; deoparte.
Combinați zahărul, apa și siropul într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu, amestecand constant, pana cand zaharul este dizolvat. Acoperiți și gătiți 2 până la 3 minute pentru a spăla cristalele de pe părțile laterale ale tigaiei. Descoperiți și gătiți, fără agitare, la 310 (etapa de fisură tare), aproximativ 16 minute.
Lucrând rapid, turnați imediat amestecul de sirop în unt de arahide, amestecând constant, doar până la amestec.
Se toarnă în tigaie pregătită.
Lăsați să se răcească 1 minut. Scor (tăiat prin, dar nu la partea de jos a pan) în 1" pătrate. Se răcește complet.
Tăiați bomboanele cu un cuțit ascuțit de-a lungul liniilor marcate. Înmuiați bomboanele în ciocolată topită, permițând excesului de ciocolată să picure înapoi în tigaie. Se răcește complet pe hârtie de ceară; așezați bomboanele în căptușeli decorative de bomboane, dacă doriți.