Unt De Arahide Cremos Jammies
Unt de arahide cremos Jammies necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 30 de porții cu 145 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca un condiment foarte accesibil. Un amestec de arahide prăjite, zahăr, gem de căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Încercați Unt De Arahide Jammies, Plăcintă Cremoasă Cu Unt De Arahide, și Plăcintă Cremoasă Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linia de jos și părțile laterale ale unui vas de copt de 11 x 7 inci cu folie de aluminiu, permițând marginilor să depășească 2 până la 3 inci. Ungeți ușor folia. Apăsați aluatul de prăjituri de două treimi uniform pe fund.
Bateți crema de brânză și următoarele 3 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează; se întinde uniform pe aluatul de prăjituri.
Amestecați gemul și untul de arahide folosind o furculiță; dollop uniform peste amestecul de brânză cremă, fiind sigur că includeți colțuri de tigaie. Rotiți ușor amestecul de gem și amestecul de brânză cremă cu un cuțit; zdrobiți aluatul rămas de prăjituri uniform peste umplutură.
Coaceți la 325 timp de 40 până la 45 de minute sau până când stratul de brânză cremă este setat și un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 1 oră; se răcește în tigaie cel puțin 30 de minute. Ridicați marginile foliei și scoateți-le din tigaie; îndepărtați ușor folia.
Tăiați în 24 de pătrate. A se păstra la frigider.
Scoateți din frigider cu 1 oră înainte de servire.