Unt De Arahide Cookie Granola

Unt de arahide Cookie Granolan este un fără gluten și fără lactate mâncare de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 558 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de bucăți de reese, nucă de cocos, caju și nuci de macadamia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Unt De Arahide Cookie Granola, Batoane Granola cu biscuiți cu fulgi de ovăz cu unt de arahide (fără coacere, vegan, fără gluten), și Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + un fel Granola Giveaway.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 buc. F. frecați ușor două foi mari de copt cu margini cu ulei sau tapetați cu antiaderent foil.In castron mare, se amestecă aluatul cookie și scorțișoară.
Adăugați ovăz, nucă de cocos și scorțișoară; frământați în aluat până se omogenizează bine.
Adăugați nucile. Zdrobiți amestecul uniform pe foile de prăjituri.
Coaceți ambele foi de prăjituri în același timp 17 până la 22 de minute, amestecând la fiecare 5 minute și rotind foile de prăjituri la jumătatea coacerii, până se rumenesc ușor. Se răcește complet pe foile de prăjituri, aproximativ 30 de minute. Rupeți granola în bucăți mai mici dacă este necesar (nu am făcut-o) și aruncați-o cu fructele uscate și bomboanele.