Unt De Arahide-Briose Cu Banane

Unt De Arahide-Briose Cu Banane
Unt de arahide-briose de banane este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 12. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 201 calorii. Dacă aveți lapte, praf de copt calumet, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Unt Fără Nuci Unt De Arahide Banane Brioșe Cu Ciocolată, Brioșe Cu Banane Cu Unt De Arahide, și Brioșe Cu Banane Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateți untul de arahide și laptele într-un castron mediu până se omogenizează; se amestecă bananele, oul, uleiul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
BananeBanane
VanilieVanilie
LapteLapte
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se adaugă în amestecul de făină; se amestecă doar până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Lingură în 12 căni de tigaie pentru brioșe pulverizate cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
6
Coaceți 18 până la 20 min. sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Se răcește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista