Untul de arahide Bananan Oatmeal Raisin este un mic dejun care servește 36. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 112 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă de la Allrecetes necesită stafide, banane, zahăr brun și făină. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. 122 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Unt De Arahide Bananan Fulgi De Ovăz Stafide, Unt De Arahide Fulgi De Ovăz Stafide Cookie-Uri, și Unt De Arahide Fulgi De Ovăz Stafide Cookie-Uri sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați piureul de banane, untul de arahide, zahărul alb și zahărul brun până se omogenizează. Apoi amestecați albușurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Banane
Unt De Arahide
Zahăr Brun
Zahăr Granulat
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați făina și bicarbonatul de sodiu, amestecați până se omogenizează, apoi amestecați ovăzul rulat și stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Ovăz Laminat
Stafide
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Aruncați aluatul de prăjituri îngrămădind linguri pe o foaie de prăjituri nepregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat Cookie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Coaceți timp de 15 până la 17 minute în cuptorul preîncălzit. Când cookie-urile sunt terminate, scoateți-le din foaia de copt și răciți-le pe rafturi.