Unt cu brandy (sos tare)
Dacă vrei să adaugi mai multe rețete vegetariene fără gluten și lacto ovo în repertoriul tău, untul cu brandy (sos tare) ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. Această băutură are 366 de calorii , 0 g de proteine și 26 g de grăsimi per porție. Această rețetă este pentru 8 persoane și costă 69 de cenți per porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fan. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Dacă ai la îndemână brandy, unt, suc de portocale și alte câteva ingrediente, o poți prepara. Cu un scor de 0% , acest fel de mâncare este foarte prost (dar totuși poate fi reparat). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și gratinatul de ouă fierte tari în sos bechamel , înghețata supremă de cocos cu sos de ciocolată cu coajă tare și brownies cu brandy Alexander .
Instrucțiuni
Puneți untul, zahărul pudră, coaja de portocală, sucul de portocală și brandy-ul sau coniacul în robotul de bucătărie și amestecați până obțineți o compoziție omogenă. Turnați sosul într-un bol și dați-l la frigider.
Scoateți din frigider cu aproximativ o oră înainte de servire.