Unsprezece Madison Park Stil Granola

Unsprezece Madison Park Stil Granola
Unsprezece Madison Park stil Granola ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,25 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 498 calorii. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de pepitas, fulgi de nucă de cocos, sirop de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Eleven Madison Park ' s Granola, Gazpacho cu căpșuni al lui Eleven Madison Park, și Unsprezece / Unsprezece: Un Cocktail Scotch pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. Linia 1 mare (13-1
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
foaie de copt sau 2 mai mici (orice mai puțin de 13-1
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
cu hârtie pergament sau folie antiaderentă.Aruncați ovăzul, nuca de cocos, fisticul, pepitas, alte nuci și sare într-un castron mare. Încălziți zahărul brun, siropul de arțar și uleiul într-o cratiță mică la foc mic, amestecând, până când zahărul se dizolvă. Alternativ, puteți încălzi într-o ceașcă de măsurare sigură pentru cuptorul cu microunde timp de aproximativ 30 de secunde și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Adăugați vanilia. Îndoiți amestecul de zahăr în amestecul de ovăz și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5
Întindeți amestecul de ovăz pe foile de copt (sau foaia) pregătite și coaceți până se usucă și ușor aurii. A mea a fost împărțită în două foi și făcută în 28 de minute, dar dacă o faceți pe o foaie mare, probabil că va trebui să coaceți pentru 35 până la 4 originale
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Scoateți din cuptor. Rupeți-l puțin, lăsând aglomerări, apoi aruncați cu vișinele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe UscateCireșe Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista