Un Slow Cooker Thanksgiving

Un Slow Cooker Thanksgiving
Un Slow Cooker Thanksgiving necesită aproximativ 4 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 436 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,93 USD pe porție. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Ziua Recunostintei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă de la Allrecipes are 39 de fani. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, amestecul de umplutură instant, crema condensată de supă de ciuperci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Resturi De Ziua Recunoștinței Cu Aragaz Lent, Supă De Plăcintă De Curcan Cu Resturi De Aragaz Lent De Ziua Recunoștinței, și Slow Cooker Thanksgiving Turcia și piure de cartofi Chowder.

Instrucțiuni

1
Aruncați împreună 2 1/2 căni cuburi de pâine uscată și 2 linguri amestec de umplutură instant; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
2
Combinați cuburile de pâine rămase, amestecul de umplutură instant, ciupercile, ceapa, țelina, uleiul de măsline, condimentele de pasăre, sarea, salvia, piperul, sosul, supa condensată și sosul de afine într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați firimiturile de pâine rezervate și amestecul de umplutură în fundul aragazului lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Adăugați puiul și acoperiți cu amestecul de legume, pâine și sos. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Revista