Un Castron Fulgi De Ovăz Stafide Cookie-Uri
Un castron fulgi de ovăz stafide cookie-uri este un vegetarian desert. Această rețetă face 26 de porții cu 144 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 40 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, nucșoară, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fursecuri Cu Stafide Din Fulgi De Ovăz, Cookie-Uri De Stafide Cu Fulgi De Ovăz Mari, și Fursecuri Cu Stafide Din Fulgi De Ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. tapetați câteva foi de copt cu antiaderent foil.In un castron mare de amestecare, amestecați bine toate ingredientele uscate (făină prin ovăz).Faceți o fântână în centru și adăugați uleiul, melasa, oul, iaurtul și vanilia.Cu o lingură de amestecare, amestecați ingredientele lichide împreună în centrul bolului.
Adăugați nucile și stafidele, apoi amestecați totul (lichid și uscat) toate împreună. Ar trebui să aveți un aluat gros, neted.Folosind o lingură rotunjită Generos (egală cu 2 linguri de nivel), scoateți aluatul și formați-l în bile. Aranjați aproximativ 10 până la 13 bile la o distanță de 2 1/2 inci pe fiecare foaie de copt. Apăsați ușor bilele în jos pentru a face runde de 3/4 inch.
Coaceți câte o foaie pe rând pe raftul central timp de aproximativ 10 minute sau până când cookie-urile sunt setate.
Lăsați să se răcească pe foaia de copt timp de aproximativ 3 minute, apoi transferați cu grijă pe o grătar pentru a termina răcirea.