Umărul de porc marinat al lui Glenn
Umărul de porc marinat al lui Glenn ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 494 calorii, 55g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,13 USD pe porție. 54 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, praf de usturoi, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până melasă ai putea urma acest curs principal cu Melasă Cookie Mix ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Cotlet de umăr de miel marinat cu Tzatziki, rucola și Feta, Umăr De Porc, și Tandoori la grătar - Umăr de miel marinat cu iaurt cu ceapă la grătar și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați usturoi, ceapă, sos de soia, sirop de porumb, suc de mere, sos Worcestershire, melasă, vin, sos de salată în stil Italian, oțet alb distilat, praf de usturoi, sare, praf de ceapă, condimente Cajun, piper roșu zdrobit, sare de condimente și zahăr brun.
Scor umăr de porc 1/8 la 1/4 inch adâncime.
Se pune în castron cu amestecul de marinată. Marinați cel puțin 4 ore la frigider.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie și grătar ușor de ulei.
Gatiti umăr de porc marinat pe gratar pregătit 3 ore, sau până când temperatura internă a ajunge la un minim de 165 de grade F (75 grade C). Marinați frecvent cu amestecul în timp ce grătați.