Umăr De Porc Ultra-Crocant, Prăjit Lent
Ultra-crocant Umăr de porc prăjit lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 205 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3067 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Umăr de porc prăjit lent, Umăr De Porc Prăjit Lent, și Umăr aromat prăjit lent de carne de porc.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 250 F.
Tapetați o foaie de copt cu margini cu folie de aluminiu rezistentă (Vezi nota) și setați o grătar în interiorul acesteia.
Așezați o bucată de hârtie pergament deasupra grătarului. Condimentați carnea de porc pe toate părțile cu sare și piper și așezați-o pe hârtie pergament.
Transferați la cuptor și prăjiți până când cuțitul sau furculița introduse în lateral prezintă o rezistență foarte mică atunci când sunt răsucite, aproximativ 8 ore în total.
Scoateți carnea de porc din cuptor și cort cu folie.
Lăsați să se odihnească la temperatura camerei timp de cel puțin 15 minute și până la 2 ore. Măriți cuptorul la 500 F și lăsați să se preîncălzească. Întoarceți carnea de porc la cuptor și prăjiți până când pielea este veziculată și umflată, rotind la fiecare 5 minute, aproximativ 20 de minute în total.
Scoateți din cuptor, cort cu folie și lăsați să se odihnească încă 15 minute.
Serviți culegând în bucătărie sau pur și simplu aduceți-o la masă și lăsați oaspeții să aleagă singuri carnea și pielea crocantă, scufundându-se în sosul la alegere pe lateral (vezi nota).