Umăr De Porc Prăjit Lent

Umăr De Porc Prăjit Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați umărul de porc prăjit lent. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 288 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, cimbru, sare grosieră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Umăr de porc prăjit lent, Umăr aromat prăjit lent de carne de porc, și Umăr de porc prăjit lent cu dovlecei umpluți.

Instrucțiuni

1
Clătiți carnea de porc și uscați-o. Scorați pielea într-un model de diamant încrucișat, făcând tăieturi adânci de 1/8 inch la aproximativ 1 inch distanță. Separați și curățați căței de usturoi. Într-un mortar și pistil, zdrobiți usturoiul, sarea, oregano, cimbru și piper într-o pastă grosieră (sau tocați usturoiul, apoi amestecați cu sare, ierburi și piper). Frecați pasta de usturoi peste tot friptura. Puneți friptura, cu pielea în sus, pe un suport într - o tigaie unsă de 9 x 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Pastă De UsturoiPastă De Usturoi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PiperPiper
IerburiIerburi
Carne MăcinatăCarne Măcinată
CimbruCimbru
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
2
Prăjiți într-un cuptor de 450 (Vezi notele) până se rumenesc, 40 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Scoateți tigaia din cuptor și împrăștiați ceapa și feliile de morcov în jurul cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
CeapăCeapă
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Se toarnă 1/4 cană de sherry și 2 căni de bulion în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați fulgi de chile. Ungeți carnea de porc cu câteva sucuri de tigaie. Reduceți temperatura cuptorului la 225 și coaceți până când un termometru introdus prin centrul celei mai groase părți la os citește 170 până la 175, 8 până la 9 ore (nu introduceți termometrul înainte de ultima oră de prăjire). Dacă carnea de porc este gata înainte de a fi gata de servit, reduceți temperatura cuptorului la 160 și țineți-o în cuptor până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
OsOs
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Cu aproximativ 30 de minute înainte de servire, transferați carnea de porc pe o placă de sculptură. (Pentru crăpăturile extra-clare ale pielii de porc, vezi note.) Acoperiți carnea de porc ușor și puneți-o într-un loc cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
7
Se toarnă restul de 1/4 cană de sherry și 2 căni de bulion în tigaia de prăjire (picăturile vor fi întunecate) și se așează pe un arzător la foc mare. Se aduce la fierbere, răzuire până biți rumenite din partea de jos a tigaie. Se fierbe, amestecând ocazional, până când lichidul este redus cu aproximativ jumătate, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
8
Se toarnă printr-o strecurătoare de sârmă așezată peste un castron, apăsând pe legume (aruncați legumele); ar trebui să aveți picături de 1 până la 1 1/3 căni. Îndepărtați și aruncați grăsimea. Se amestecă oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
9
Ridicați pielea de pe carnea de porc și tăiați-o în bucăți sau fâșii de mărimea mușcăturii; îngrămădiți pe un platou. Feliați carnea peste cereale și aranjați-o pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
10
Stropiți aproximativ o pătrime din sucurile de tigaie peste carne; serviți restul pentru a adăuga după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Note: poate fi necesar să comandați carnea de porc de pe piața dvs. de carne în avans. Monitorizați temperatura cuptorului cu un termometru înainte de a începe și reglați temperatura după cum este necesar. Dacă țineți friptura în cuptor după ce ați terminat, verificați dacă cuptorul este încă pornit după 12 ore de utilizare continuă; unele cuptoare se opresc automat. Nu este recomandat un cuptor cu convecție. Pentru crăpături extra-crocante, scoateți pielea de pe carnea de porc gătită, separați-o în bucăți de mușcătură și puneți-o într-o tigaie superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
12
Coaceți într-un cuptor de 400 până când este crocant și pufos, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista