Umăr De Porc Prăjit Lent

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați umărul de porc prăjit lent. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 288 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, cimbru, sare grosieră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Umăr de porc prăjit lent, Umăr aromat prăjit lent de carne de porc, și Umăr de porc prăjit lent cu dovlecei umpluți.
Instrucțiuni
Clătiți carnea de porc și uscați-o. Scorați pielea într-un model de diamant încrucișat, făcând tăieturi adânci de 1/8 inch la aproximativ 1 inch distanță. Separați și curățați căței de usturoi. Într-un mortar și pistil, zdrobiți usturoiul, sarea, oregano, cimbru și piper într-o pastă grosieră (sau tocați usturoiul, apoi amestecați cu sare, ierburi și piper). Frecați pasta de usturoi peste tot friptura. Puneți friptura, cu pielea în sus, pe un suport într - o tigaie unsă de 9 x 13 inci.
Prăjiți într-un cuptor de 450 (Vezi notele) până se rumenesc, 40 până la 45 de minute.
Scoateți tigaia din cuptor și împrăștiați ceapa și feliile de morcov în jurul cărnii de porc.
Se toarnă 1/4 cană de sherry și 2 căni de bulion în tigaie.
Adăugați fulgi de chile. Ungeți carnea de porc cu câteva sucuri de tigaie. Reduceți temperatura cuptorului la 225 și coaceți până când un termometru introdus prin centrul celei mai groase părți la os citește 170 până la 175, 8 până la 9 ore (nu introduceți termometrul înainte de ultima oră de prăjire). Dacă carnea de porc este gata înainte de a fi gata de servit, reduceți temperatura cuptorului la 160 și țineți-o în cuptor până la 4 ore.
Cu aproximativ 30 de minute înainte de servire, transferați carnea de porc pe o placă de sculptură. (Pentru crăpăturile extra-clare ale pielii de porc, vezi note.) Acoperiți carnea de porc ușor și puneți-o într-un loc cald.
Se toarnă restul de 1/4 cană de sherry și 2 căni de bulion în tigaia de prăjire (picăturile vor fi întunecate) și se așează pe un arzător la foc mare. Se aduce la fierbere, răzuire până biți rumenite din partea de jos a tigaie. Se fierbe, amestecând ocazional, până când lichidul este redus cu aproximativ jumătate, 7 până la 10 minute.
Se toarnă printr-o strecurătoare de sârmă așezată peste un castron, apăsând pe legume (aruncați legumele); ar trebui să aveți picături de 1 până la 1 1/3 căni. Îndepărtați și aruncați grăsimea. Se amestecă oțetul.
Ridicați pielea de pe carnea de porc și tăiați-o în bucăți sau fâșii de mărimea mușcăturii; îngrămădiți pe un platou. Feliați carnea peste cereale și aranjați-o pe platou.
Stropiți aproximativ o pătrime din sucurile de tigaie peste carne; serviți restul pentru a adăuga după gust.
Note: poate fi necesar să comandați carnea de porc de pe piața dvs. de carne în avans. Monitorizați temperatura cuptorului cu un termometru înainte de a începe și reglați temperatura după cum este necesar. Dacă țineți friptura în cuptor după ce ați terminat, verificați dacă cuptorul este încă pornit după 12 ore de utilizare continuă; unele cuptoare se opresc automat. Nu este recomandat un cuptor cu convecție. Pentru crăpături extra-crocante, scoateți pielea de pe carnea de porc gătită, separați-o în bucăți de mușcătură și puneți-o într-o tigaie superficială.
Coaceți într-un cuptor de 400 până când este crocant și pufos, aproximativ 10 minute.