Umăr de porc prăjit lent

Umăr de porc prăjit lent
Umăr lent prăjită de carne de porc este un curs principal, care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară are 509 calorii, 56G de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, bulion de pui, umăr de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 15 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Umăr De Porc Prăjit Lent, Umăr aromat prăjit lent de carne de porc, și Umăr de porc prăjit lent cu fenicul și portocală.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 230C / ventilator 210C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Folosind un mortar și pistil, zdrobiți usturoiul cu ardeiul iute și puțină sare și piper. Înțepați găuri pe toată partea de carne a cărnii, apoi frecați amestecul de ardei iute în carne, împingându-l în găuri și în orice goluri dintre mușchi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
Așezați umărul pe un suport într-o formă de prăjire, apoi prăjiți timp de 30 de minute sau până când pielea începe să crape, blister și maro.
4
Se toarnă peste jumătate din sucul de lămâie și 2 linguri de ulei. Reduceți căldura la 180C/ventilator 160C / gaz 3, apoi lăsați carnea să se prăjească aproximativ 2 ore. Umărul este gata când este complet moale sub pielea crocantă. Vă puteți da seama împingându-l cu o furculiță de prăjire, carnea ar trebui să fie fragedă și să cedeze. Puneți carnea deoparte să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
În timp ce carnea se odihnește, faceți sosul. Scoateți toată grăsimea din cositorul de prăjire, apoi așezați cositorul peste o flacără mică. Sfat în restul de suc de lămâie, apoi sfârâie, răzuind orice bucăți lipicioase de pe fund cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
6
Se toarnă bulionul, apoi se aduce totul la fierbere. Se strecoară sosul printr-o sită într-o cratiță mică, se adaugă frunzele de oregano, apoi se fierbe o clipă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
Serviți fiecărei persoane o parte din pielea crocantă și carnea tăiată din diferite părți ale umărului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Serviți cu garniturile, vedeți rețetele de mai jos și niște cartofi noi cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate68
Revista