Umăr de porc prăjit lent
Umăr lent prăjită de carne de porc este un curs principal, care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară are 509 calorii, 56G de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, bulion de pui, umăr de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 15 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Umăr De Porc Prăjit Lent, Umăr aromat prăjit lent de carne de porc, și Umăr de porc prăjit lent cu fenicul și portocală.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 230C / ventilator 210C / gaz
Folosind un mortar și pistil, zdrobiți usturoiul cu ardeiul iute și puțină sare și piper. Înțepați găuri pe toată partea de carne a cărnii, apoi frecați amestecul de ardei iute în carne, împingându-l în găuri și în orice goluri dintre mușchi.
Așezați umărul pe un suport într-o formă de prăjire, apoi prăjiți timp de 30 de minute sau până când pielea începe să crape, blister și maro.
Se toarnă peste jumătate din sucul de lămâie și 2 linguri de ulei. Reduceți căldura la 180C/ventilator 160C / gaz 3, apoi lăsați carnea să se prăjească aproximativ 2 ore. Umărul este gata când este complet moale sub pielea crocantă. Vă puteți da seama împingându-l cu o furculiță de prăjire, carnea ar trebui să fie fragedă și să cedeze. Puneți carnea deoparte să se odihnească.
În timp ce carnea se odihnește, faceți sosul. Scoateți toată grăsimea din cositorul de prăjire, apoi așezați cositorul peste o flacără mică. Sfat în restul de suc de lămâie, apoi sfârâie, răzuind orice bucăți lipicioase de pe fund cu o lingură de lemn.
Se toarnă bulionul, apoi se aduce totul la fierbere. Se strecoară sosul printr-o sită într-o cratiță mică, se adaugă frunzele de oregano, apoi se fierbe o clipă.
Serviți fiecărei persoane o parte din pielea crocantă și carnea tăiată din diferite părți ale umărului.
Serviți cu garniturile, vedeți rețetele de mai jos și niște cartofi noi cu unt.