Umăr De Porc Prăjit La Caserolă

Umăr De Porc Prăjit La Caserolă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați umărul de porc prăjit la caserolă. O porție conține 697 calorii, 86G de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de crenguță de cimbru, roșii, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Umăr De Porc Prăjit, Umăr De Porc Prăjit Lent, și Umăr de porc prăjit cu usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o caserolă din fontă emailată medie, topiți untul în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2
Se adaugă fundul de porc și ceapa și se rumenesc bine pe toate părțile la foc moderat, aproximativ 20 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston FundulBoston Fundul
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Legați tulpinile de pătrunjel, cimbru și frunza de dafin într-un pachet. Aruncați grăsimea din caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4
Adăugați pachetul în caserolă împreună cu apa și roșiile și aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul oalei. Se condimentează cu sare și piper, se acoperă și se gătește la foc mic, întorcând carnea la fiecare 20 de minute, până când este fragedă, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Transferați carnea pe o tăietură, acoperiți ușor cu folie și lăsați să stea 10 minute. Strecurați sucurile de tigaie într-o cratiță mică și îndepărtați grăsimea. Se fierbe la foc mare, amestecând, până când sucurile se reduc la 1 1/4 căni, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper. Tăiați carnea în felii subțiri și serviți cu sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista