Umăr De Porc Prăjit La Caserolă

Umăr De Porc Prăjit La Caserolă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați umărul de porc prăjit la caserolă. O porție conține 697 calorii, 86G de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de crenguță de cimbru, roșii, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Umăr De Porc Prăjit, Umăr De Porc Prăjit Lent, și Umăr de porc prăjit cu usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o caserolă din fontă emailată medie, topiți untul în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Se adaugă fundul de porc și ceapa și se rumenesc bine pe toate părțile la foc moderat, aproximativ 20 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston FundulBoston Fundul
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Legați tulpinile de pătrunjel, cimbru și frunza de dafin într-un pachet. Aruncați grăsimea din caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Adăugați pachetul în caserolă împreună cu apa și roșiile și aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul oalei. Se condimentează cu sare și piper, se acoperă și se gătește la foc mic, întorcând carnea la fiecare 20 de minute, până când este fragedă, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Transferați carnea pe o tăietură, acoperiți ușor cu folie și lăsați să stea 10 minute. Strecurați sucurile de tigaie într-o cratiță mică și îndepărtați grăsimea. Se fierbe la foc mare, amestecând, până când sucurile se reduc la 1 1/4 căni, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper. Tăiați carnea în felii subțiri și serviți cu sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista