Gratar Umăr de porc ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 81G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 692 calorii. Pentru $3.54 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Dacă aveți la îndemână zahăr brun ferm, piper măcinat, lămâi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Concurență Grătar Umăr De Porc, Umăr de porc Marshall și sos de grătar, și Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată.
Instrucțiuni
1
Înmuiați 1 kilogram de bucăți de lemn în apă 30 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Aduceți oțet, 1/4 cană de ardei roșu măcinat, 3 portocale și 3 lămâi la fiert într-un cuptor olandez la foc mediu; gatiti 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
3 Bețișoare De Covrig
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Scoateți amestecul de oțet de pe foc și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4
Combinați restul de 1/4 cană de ardei roșu măcinat, zahăr brun și următoarele 3 ingrediente. Frecați uniform peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Umăr
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Stropiți 1 cană de amestec de oțet peste carne de porc; puneți deoparte 2 căni de amestec de oțet pentru ungere și rezervați amestecul rămas pentru a umple tigaia cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Pregătiți focul de cărbune în fumător; lăsați să ardă 15 până la 20 de minute.
7
Scurgeți bucățile de lemn și așezați-le pe cărbuni.
8
Puneți tigaia cu apă în fumător; adăugați amestecul de oțet și restul de 2 portocale și 2 lămâi la adâncimea liniei de umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Așezați carnea de porc pe raftul inferior pentru alimente; acoperiți cu capacul fumătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
10
Gătiți friptura de porc 6 până la 7 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă parte a fripturii înregistrează 17
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
11
Ungeți cu 2 căni de amestec de oțet rezervat la fiecare oră după ce friptura de porc a gătit 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
12
Adăugați mai mult cărbune, bucăți de lemn de 1 kilogram rămase și amestec de oțet pentru a fuma, după cum este necesar.