Umăr de porc fiert cu piure de fenicul de cartofi

Umăr de porc fiert cu piure de fenicul de cartofi
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Umăr de porc fiert cu piure de fenicul de cartofi ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 390 calorii, 55g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți piper, umăr de porc, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, care este mare. Încercați Umăr de porc fiert cu piure de fenicul de cartofi, Umăr de porc fiert cu cidru cu fenicul și măr, și Umăr De Miel Fiert Cu Cartofi Și Fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați suficiente frunze de fenicul rezervatepentru a măsura 1 cană; puneți deoparte frondele rămase pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2
Așezați frunzele tocate înblender.
3
Adăugați ulei de măsline, suc de portocale, orangepeel, semințe de fenicul și ardei roșu zdrobit;amestecați pentru a lipi, răzuind părțile laterale ale jaroccazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
4
Presărați friptura de porc pe toate părțilecu 1 lingură de sare și 1 1/2 lingurițăpiper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Întindeți pasta de fenicul pe toate părțilede carne de porc pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Ardei ArbolArdei Arbol
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Așezați carnea de porc pe farfurie; chilluncovered peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Preîncălziți cuptorul la 325 buc. F. Aranjați carnea de porc,cu partea grasă în sus, într-o tigaie mare. Coverpan cu folie. Friptură de porc 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Adăugațibulion în tigaie. Aranjați cartofii și fenicululîn jurul porcului. Acoperiți din nou tigaia și prăjiți până când termometrul este introdus în cea mai groasă parte a cărnii de porc registre de 190 km f până la 200 km f, cu aproximativ 2 1/2 ore mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Folosind lingura cu fante, transferați fennelwedges în procesor; amestecați până la Muree aproape netedă.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
10
Transferați cartofii în marecuptor cu microunde; mash până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Se amestecă piureul de fenicul și uleiul de măsline extravirginîn cartofi. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
12
Spoon pan sucuri din tigaie de prăjire întigaie mică. Scoateți grăsimea și rezervați.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
13
Creșteți temperatura cuptorului la 375 buc. F. întoarceți carnea de porc la cuptor. Prăjiți până se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
14
Lăsați să se odihnească 15 minute.Între timp, reîncălziți piureul de legume în cuptorul cu microunde; transferați piureul în vasul de servire. Reîncălziți sucurile de tigaie; condimentează după gustcu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
15
Feliați carnea de porc și aranjați pe platou.Puneți niște sucuri de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
16
Garnisiți platulcu frunze de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
17
Serviți carnea de porc cu piure,trecând sucuri de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Cu carnea de porc, se toarnă aSangiovese. Încercați neted, cu corp mediu
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Tenuta di Sesta 2007 Rosso diMontalcino (Italia, 17 dolari). Fructele și aromele minerale ale vinului pot rezista cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1
Această rețetă necesită fennelfronds, vârfurile cu frunze verzi ale bulbului de Fennel. Căutați fenicul cu frunzele încă atașate la piețele unor fermieri sau cereți managerului de produse de la supermarketul dvs. să vă pună deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista