Umăr de porc fiert cu piure de fenicul de cartofi

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Umăr de porc fiert cu piure de fenicul de cartofi ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 390 calorii, 55g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți piper, umăr de porc, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, care este mare. Încercați Umăr de porc fiert cu piure de fenicul de cartofi, Umăr de porc fiert cu cidru cu fenicul și măr, și Umăr De Miel Fiert Cu Cartofi Și Fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați suficiente frunze de fenicul rezervatepentru a măsura 1 cană; puneți deoparte frondele rămase pentru garnitură.
Așezați frunzele tocate înblender.
Adăugați ulei de măsline, suc de portocale, orangepeel, semințe de fenicul și ardei roșu zdrobit;amestecați pentru a lipi, răzuind părțile laterale ale jaroccazional.
Presărați friptura de porc pe toate părțilecu 1 lingură de sare și 1 1/2 lingurițăpiper.
Întindeți pasta de fenicul pe toate părțilede carne de porc pentru a acoperi.
Așezați carnea de porc pe farfurie; chilluncovered peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 325 buc. F. Aranjați carnea de porc,cu partea grasă în sus, într-o tigaie mare. Coverpan cu folie. Friptură de porc 1 oră.
Adăugațibulion în tigaie. Aranjați cartofii și fenicululîn jurul porcului. Acoperiți din nou tigaia și prăjiți până când termometrul este introdus în cea mai groasă parte a cărnii de porc registre de 190 km f până la 200 km f, cu aproximativ 2 1/2 ore mai mult.
Folosind lingura cu fante, transferați fennelwedges în procesor; amestecați până la Muree aproape netedă.
Transferați cartofii în marecuptor cu microunde; mash până la neted.
Se amestecă piureul de fenicul și uleiul de măsline extravirginîn cartofi. Se condimentează cu sare și piper.
Spoon pan sucuri din tigaie de prăjire întigaie mică. Scoateți grăsimea și rezervați.
Creșteți temperatura cuptorului la 375 buc. F. întoarceți carnea de porc la cuptor. Prăjiți până se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Lăsați să se odihnească 15 minute.Între timp, reîncălziți piureul de legume în cuptorul cu microunde; transferați piureul în vasul de servire. Reîncălziți sucurile de tigaie; condimentează după gustcu sare și piper.
Feliați carnea de porc și aranjați pe platou.Puneți niște sucuri de tigaie.
Garnisiți platulcu frunze de fenicul.
Serviți carnea de porc cu piure,trecând sucuri de tigaie.
Cu carnea de porc, se toarnă aSangiovese. Încercați neted, cu corp mediu
Tenuta di Sesta 2007 Rosso diMontalcino (Italia, 17 dolari). Fructele și aromele minerale ale vinului pot rezista cărnii.
Această rețetă necesită fennelfronds, vârfurile cu frunze verzi ale bulbului de Fennel. Căutați fenicul cu frunzele încă atașate la piețele unor fermieri sau cereți managerului de produse de la supermarketul dvs. să vă pună deoparte.