Umăr de porc cubanez cu fasole și orez

Umăr de porc cubanez cu fasole și orez
Umăr de porc cubanez cu fasole și orez este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 436 calorii, 29G de proteine, și 15g de grăsime. Un amestec de umăr de porc, tulpini de coriandru, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma portocala, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carnea de porc cubaneză a lui Gatorbek, fasolea neagră și orezul galben, Fasole cubaneză și orez, și Fasole Neagră Cubaneză Și Orez.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un blender; procesați până se omogenizează. Se strecoară printr-o sită fină peste un castron; aruncați solidele. Se amestecă 3/4 linguriță sare și 3/4 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
SitaSita
BolBol
2
Puneți slănina într-o tigaie mare la foc mediu; gatiti 5 minute sau pana cand sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Îndepărtați slănina cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
4
Așezați slănina într-un aragaz electric lent de 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
5
Presărați carnea de porc cu 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper negru. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați carne de porc la picături în tigaie; gătiți 8 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați umărul de porc la aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
8
Se toarnă fasole nefiertă în jurul cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Carne De PorcCarne De Porc
9
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați 2 cesti de ceapa si 6 catei de usturoi; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
CeapăCeapă
11
Adăugați 3 linguri de oregano, boia de ardei, chimen și ardei roșu zdrobit în tigaie; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
ChimenChimen
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați amestecul de portocale și frunza de dafin în tigaie; aduceți la fierbere și gătiți 1 minut, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Se toarnă amestecul de ceapă peste carnea de porc. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore sau până când carnea de porc este foarte fragedă și fasolea este gata. Tăiați carnea de porc; aruncați oasele. Aruncați frunza de dafin. Se amestecă 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
FasoleFasole
CeapăCeapă
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
14
Combinați restul de 1/4 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de piper negru, restul de 1/4 cană de ceapă, roșii și piper jalapeo într-un castron. Se toacă restul de 4 căței de usturoi; se amestecă în amestecul de roșii. Lingură 1/3 cană de orez pe fiecare dintre cele 8 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1/2 cană de amestec de fasole, aproximativ 3 uncii de porc și 3 1/2 linguri de salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
PiperPiper
TomateTomate
CeapăCeapă
Dientes De AjoDientes De Ajo
Carne De PorcCarne De Porc
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
15
Se ornează cu 1 lingură de oregano rămasă și 1/4 cană de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista