Umăr de porc cubanez cu fasole și orez este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 436 calorii, 29G de proteine, și 15g de grăsime. Un amestec de umăr de porc, tulpini de coriandru, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma portocala, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carnea de porc cubaneză a lui Gatorbek, fasolea neagră și orezul galben, Fasole cubaneză și orez, și Fasole Neagră Cubaneză Și Orez.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente într-un blender; procesați până se omogenizează. Se strecoară printr-o sită fină peste un castron; aruncați solidele. Se amestecă 3/4 linguriță sare și 3/4 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Sita
Bol
2
Puneți slănina într-o tigaie mare la foc mediu; gatiti 5 minute sau pana cand sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Îndepărtați slănina cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
4
Așezați slănina într-un aragaz electric lent de 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
5
Presărați carnea de porc cu 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper negru. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Carne De Porc
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați carne de porc la picături în tigaie; gătiți 8 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați umărul de porc la aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
8
Se toarnă fasole nefiertă în jurul cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Carne De Porc
9
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați 2 cesti de ceapa si 6 catei de usturoi; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Ceapă
11
Adăugați 3 linguri de oregano, boia de ardei, chimen și ardei roșu zdrobit în tigaie; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Chimen
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Adăugați amestecul de portocale și frunza de dafin în tigaie; aduceți la fierbere și gătiți 1 minut, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Portocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Se toarnă amestecul de ceapă peste carnea de porc. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore sau până când carnea de porc este foarte fragedă și fasolea este gata. Tăiați carnea de porc; aruncați oasele. Aruncați frunza de dafin. Se amestecă 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Fasole
Ceapă
Carne De Porc
Sare
14
Combinați restul de 1/4 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de piper negru, restul de 1/4 cană de ceapă, roșii și piper jalapeo într-un castron. Se toacă restul de 4 căței de usturoi; se amestecă în amestecul de roșii. Lingură 1/3 cană de orez pe fiecare dintre cele 8 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1/2 cană de amestec de fasole, aproximativ 3 uncii de porc și 3 1/2 linguri de salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Piper
Tomate
Ceapă
Dientes De Ajo
Carne De Porc
Orez
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
15
Se ornează cu 1 lingură de oregano rămasă și 1/4 cană de coriandru.