Umăr De Porc Al ' Diavolo
Umăr de porc Al ' diavolo este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 8. O porție conține 347 calorii, 28G de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Homar Fra Diavolo / Aragosta Fra Diavolo, Umăr De Porc, și Umăr De Porc Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind vârful unui cuțit, scor ușor partea grasă de carne de porc; sezon peste tot cu sare.
Măcinați grosier boabele de piper, coriandrul, fulgii de ardei roșu, oregano și semințele de muștar în moara de condimente sau cu mortar și pistil; puneți deoparte amestecul de condimente.
Încălziți uleiul într-o cratiță mică la foc mic; adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până când este parfumat și abia auriu, aproximativ 5 minute. Se amestecă coaja de lămâie, boia de ardei și amestecul de condimente rezervat.
Lasă marinada să se răcească.
Frecați marinada peste tot carnea de porc, lucrând niște marinată în interiorul fripturii. Legați carnea de porc la intervale de 1" cu sfoară de bucătărie. Înfășurați bine în plastic și răciți cel puțin 8 ore.
Lăsați carnea de porc să stea la temperatura camerei 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. Desfaceți carnea de porc, așezați-o pe un raft așezat într-o tigaie și prăjiți până când maro auriu și grăsimea tocmai a început să se redea, 40-50 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 300 F și continuați să prăjiți până când carnea este foarte fragedă, cu 1 1/2–2 ore mai mult.
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați să se odihnească cu 30 de minute înainte de feliere.
Faceți înainte: marinada poate fi făcută cu 1 săptămână înainte; acoperiți și răciți. Carnea de porc poate fi condimentată cu 3 zile înainte; Păstrați la rece.