Umăr De Porc Al ' Diavolo

Umăr De Porc Al ' Diavolo
Umăr de porc Al ' diavolo este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 8. O porție conține 347 calorii, 28G de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Homar Fra Diavolo / Aragosta Fra Diavolo, Umăr De Porc, și Umăr De Porc Fiert pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind vârful unui cuțit, scor ușor partea grasă de carne de porc; sezon peste tot cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Măcinați grosier boabele de piper, coriandrul, fulgii de ardei roșu, oregano și semințele de muștar în moara de condimente sau cu mortar și pistil; puneți deoparte amestecul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
Boabe De PiperBoabe De Piper
CoriandruCoriandru
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
Încălziți uleiul într-o cratiță mică la foc mic; adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până când este parfumat și abia auriu, aproximativ 5 minute. Se amestecă coaja de lămâie, boia de ardei și amestecul de condimente rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Lasă marinada să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
5
Frecați marinada peste tot carnea de porc, lucrând niște marinată în interiorul fripturii. Legați carnea de porc la intervale de 1" cu sfoară de bucătărie. Înfășurați bine în plastic și răciți cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Carne De PorcCarne De Porc
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
6
Lăsați carnea de porc să stea la temperatura camerei 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
7
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. Desfaceți carnea de porc, așezați-o pe un raft așezat într-o tigaie și prăjiți până când maro auriu și grăsimea tocmai a început să se redea, 40-50 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 300 F și continuați să prăjiți până când carnea este foarte fragedă, cu 1 1/2–2 ore mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
8
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați să se odihnească cu 30 de minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
9
Faceți înainte: marinada poate fi făcută cu 1 săptămână înainte; acoperiți și răciți. Carnea de porc poate fi condimentată cu 3 zile înainte; Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate43
Revista