Umăr de capră fiert cu prune uscate și lămâi conservate
Umărul de capră fiert cu prune și lămâi conservate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 267 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, vin, prune și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Cina delicioasă: halibut fiert cu fistic și lămâi conservate, Pulpe De Pui Fierte Cu Lămâi Conservate, Măsline Și Năut, și Lămâi conservate.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare. Condimentați umărul de capră cu sare și piper și puneți-l în tigaie. Se rumenesc rapid pe toate părțile.
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți, amestecând constant până se rumenesc.
Se amestecă prunele și lămâia conservată; gătiți și amestecați câteva minute pentru a amesteca aromele.
Se toarnă vinul roșu și bulionul de pui și se aduce la foc mic.
Acoperiți cuptorul olandez și coaceți timp de 2 ore sau până când carnea este atât de fragedă încât cade din os.