Umplutură De Pâine De Țară
Umplutura de pâine de țară este o vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 302 calorii. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o farfurie ieftină. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, pătrunjelul, ouăle și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 59%. Rețete similare includ Umplutură De Pâine De Țară, Umplutură de pâine de țară cu brânză de capră, Kale și slănină, și Umplutură de pâine de țară cu șuncă afumată, brânză de capră și cireșe uscate.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Tăiați pâinea în cuburi mari și întindeți-le pe o foaie de copt. Lăsați-le neacoperite peste noapte pentru a se învechi.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți un vas de copt de 9 pe 13 inci cu 1 lingură de unt.
Puneți o tigaie mare la foc mediu și adăugați restul de 2 linguri unt. Când se topește, se adaugă ciupercile, țelina și ceapa și se condimentează cu sare și piper. Gatiti pana cand toate legumele s-au inmuiat, 6-8 minute.
Se lasă să se răcească câteva minute.
Într-un castron mare, combinați pâinea, legumele fierte și castanele de apă. Aruncați pentru a combina. Într-un castron separat, amestecați ouăle cu bulionul, pătrunjelul, sosul de soia și sucurile de citrice. Îndoiți în amestecul de pâine.
Se presară cu sare și piper. Dacă amestecul pare prea uscat, adăugați mai mult bulion sau puțină apă.
Răspândiți amestecul în vasul de copt pregătit. Poate fi acoperit și refrigerat peste noapte până când sunteți gata să coaceți.
Lăsați-l să ajungă mai întâi la temperatura camerei.
Acoperiți tigaia cu folie și puneți-o în cuptor timp de 20 până la 25 de minute. Descoperiți și gătiți până când blatul este rumenit, aproximativ încă 20 de minute.
Lăsați să se odihnească 5 minute înainte de servire. Rezervați 1 cană pentru o altă utilizare, dacă doriți, cum ar fi rețeta rotundă 2 plăcintă de Ziua Recunoștinței.