Umplutură de pâine de porumb din sud-vest cu porumb și ardei iute verzi
Sud-vest de porumb pâine umplutura cu porumb și ardei iute verde este un vegetarian garnitură. Această rețetă servește 12. O porție conține 209 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, coriandru, miez de porumb mic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Southwest Porumb Pâine Coace, Rețetă De Salată De Pâine De Porumb Din Sud-Vest, și Umplutură De Pâine De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se adauga toti ardeii iute; saut pana incepe sa se inmoaie, aproximativ 8 minute. Se amestecă 1 pachet de porumb și ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Ardei Iute
Porumb
3
Transferați într-un castron foarte mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se amestecă în coriandru. Zdrobiți grosolan pâinea de porumb în amestec de legume; aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De Porumb
Legume
1 Kg Tortillas De Maíz
5
Amestecați al doilea pachet de porumb, ouă, zahăr, sare și piper în procesor cu piure grosier. Se amestecă amestecul în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Piper
Zahăr
Porumb
Ouă
Sare
1
Umpleți ușor gâtul și cavitățile principale ale curcanului cu umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Toată Turcia
2
Adăugați suficient bulion la umplutura rămasă pentru a se umezi ușor (1/4 până la 3/4 cană, în funcție de cantitatea de umplutură rămasă). Vas de copt cu unt Generos. Lingura rămasă în umplutura pregătită. Acoperiți cu folie unsă cu unt, cu partea unsă în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Unt
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Folie De Aluminiu
3
Coaceți umplutura în vas de-a lungul părții curcan până când se încălzește, aproximativ 25 de minute. Descoperă umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Coaceți până când partea superioară a umpluturii este ușor crocantă și aurie, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. vas de copt din sticlă cu unt generos de 13x9x2 inci, în funcție de rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Cuptor
2
Transferați umplutura în vasul pregătit. Acoperiți cu folie unsă cu unt, cu partea unsă în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
3
Coaceți până se încălzește, aproximativ 40 de minute. Descoperiți și coaceți până când blatul este ușor crocant și auriu, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
* Disponibil pe piețele din America Latină și în multe supermarketuri.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru pâine de porumb. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.