Umplutură De Plăcintă Cu Roșii Verzi
Umplutura de plăcintă cu roșii verzi este o fără gluten și vegan rețetă cu 12 porții. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 710 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de suc de lămâie, scorțișoară măcinată, mere granny smith și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Încercați Umplutură Ușoară De Plăcintă Cu Mere De Casă, Placinta cu rosii a lui Sandy, și Tort De Ceai Verde Cu Umplutură De Fasole Roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un cuptor olandez; se fierbe la foc mediu-mic, amestecând des, 2 ore și 30 de minute sau până când roșiile și mărul sunt fragede și lichidul se îngroașă.
Se toarnă amestecul fierbinte în borcane fierbinți, umplând la 1/2 inch de sus.
Îndepărtați bulele de aer; ștergeți jantele borcanului. Acoperiți imediat cu capace metalice și înșurubați benzile.
Procesați în baie de apă fierbinte 15 minute.
Rulați fiecare bucată de frigider din pachetul de 1 (15 uncii) în grosimea de 1/8 inch. Apăsați 1 crustă de plăcintă într-o plăcuță de 9 inci; pliați marginile sub și sertizați. Lingura 4 1/2 cani placinta de rosii verzi de umplere în piecrust; dot cu 2 linguri de unt.
Tăiați bucata rămasă în benzi de 1/2 inch; aranjați într-un design de zăbrele peste umplutură.
Se presară uniform cu 2 linguri de zahăr.
Coaceți plăcinta la 425 timp de 10 minute; reduceți temperatura cuptorului la 350 și coaceți 30 de minute sau până devin aurii.