Umplutură De Plăcintă Cu Gheață De Var
Lime Icebox plăcintă de umplere este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 3 porții. O porție conține 576 calorii, 18g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți amidon de porumb, ouă, lapte condensat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 38%. Încercați Umplutură Ușoară De Plăcintă Cu Mere De Casă, Lime Icebox Pie, și Lime Icebox Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună 3/4 cană de lapte și 1/4 cană de amidon de porumb într-o cratiță grea de 3 litri, amestecând până când amidonul de porumb se dizolvă.
Se amestecă laptele condensat îndulcit și ouăle până se omogenizează; se amestecă sucul de lămâie și, dacă se dorește, colorantul alimentar. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant. (
Amestecul va începe să se îngroașe atunci când se adaugă mai întâi suc de lămâie și apoi devine din nou subțire în primele câteva minute de gătit. Se va îngroșa rapid pe măsură ce fierbe.)
Se fierbe 1 minut, amestecând constant sau până când amestecul se îngroașă.
Scoateți amestecul de pe foc și amestecați untul și coaja de var până se omogenizează.
Se toarnă umplutura într-un castron mare și se pune vasul într-un castron mai mare umplut cu gheață. Se amestecă regulat până la rece (aproximativ 10 minute).