Umplutura de plăcintă cu bezea cu lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. O porție conține 219 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți suc de lămâie, sare, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Umplutură Ușoară De Plăcintă Cu Mere De Casă, Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, și Tort Genoise Cu Umplutură De Boysenberry Și Bezea Italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună primele 3 ingrediente într-o cratiță grea, nonaluminică, medie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
2
Bateți împreună gălbenușurile de ou, laptele și sucul de lămâie într-un bol; bateți în amestec de zahăr în tigaie la foc mediu. Aduceți la fierbere și fierbeți, amestecând constant, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Gălbenuș De Ou
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
Tigaie
3
Scoateți tigaia de pe foc; amestecați untul, coaja de lămâie și extractul de vanilie până se omogenizează.