Umplutură de pere, ciuperci și rodii
Pere, ciuperci și rodie umplutura ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.14 pe portie, veți obține o garnitură care servește 8. O porție conține 152 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de prune uscate, pere bartlett, suc de rodie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Umplutură De Rodie De Pere, Salată de rodie, pere și fistic cu sos cremos de rodie + meniu săptămânal, și Umplutură De Pâine De Porumb Cu Rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Încălziți uleiul într-un vas mareskillet la foc mare. Gatiti ciupercile, telina, salvie si cimbru,amestecand des, pana cand ciupercile si telina se inmoaie, 6 pana la8 minute; condimentează cu sare și piper.
Transferați într-un castron; adăugați cuburi de baghetă,pere, prune uscate, bulion și suc.
Se amestecă bine șilasă se odihnească până când pâinea absoarbe lichidul.
Transferla un vas de copt de 8 "x 8"; Acoperiți cu folie.
Coaceți 40 de minute, îndepărtați folia și coacețipână când umplutura se umflă, aproximativ 5 minute.