Umplutură de orez sălbatic cu nuci de pin

Umplutură de orez sălbatic cu nuci de pin
Umplutura de orez sălbatic cu nuci de pin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 6 și costă $1.87 pe portie. O porție conține 396 calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 2 fani. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, ceapă, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Umplutură de orez sălbatic cu nuci de pin, Pesto - umplutură de anghinare cu roșii și nuci de pin, și Umplutură rustică de pâine cu muștar roșu, coacăze și nuci de pin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați chimen; se amestecă până la prăjit și parfumat,aproximativ 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
3
Se adauga ceapa si usturoiul; saut pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă înpastă de roșii. Se amestecă cimbru, piper, grossare și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
4
Adăugați orez sălbatic; se amestecă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
5
Adăugați bulion și aduceți la fierbere. Reduceți căldura lamediu-scăzut; acoperiți și fierbeți până când wildrice este aproape fraged, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
6
Amestecați orezul alb în orezul sălbatic; acoperiți și scufundați până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită și tot orezul este fraged, aproximativ 20 de minute. Se amestecăsuc de lămâie; acoperiți și continuați să fierbețipână când lichidul este absorbit și tot orezul este fraged,aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
7
Se ia de pe foc. Se amestecăpatruț, apoi nuci de pin; servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista