Umplutură de mămăligă și cârnați
Nevoie de o garnitură fără gluten? Polentan și umplutura de cârnați ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 467 calorii, 17g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 8. 51 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Dacă aveți la îndemână sare, mămăligă cu gătit rapid, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 66%. Rețete similare includ Mamaliga si pancetta umplutura, Mămăligă-Ragut De Cârnați, și Cârnați Polenta Coace.
Instrucțiuni
Ungeți o tigaie superficială (15 pe 10 inci). Aduceți 6 căni de apă cu sare la fiert într-o oală grea de 4 litri, apoi adăugați mămăligă într-un jet, amestecând cu o lingură cu mâner lung și fierbeți, amestecând continuu, 5 minute (mămăliga va fi foarte groasă).
Adăugați 3 linguri de unt și amestecați până când untul este încorporat.
Se întinde mămăliga În tigaie unsă cu unt și se răcește, neacoperită, până când este fermă, aproximativ 15 minute.
În timp ce mămăliga se răcește, gătiți cârnați în 1 lingură de ulei într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat, rupând bulgări, până când nu mai este roz, aproximativ 3 minute, apoi transferați cu o lingură cu fante într-un castron mare.
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 3 minute; adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați 1/2 cană de apă rămasă și amestecați bucățile maro din partea de jos a tigaiei, apoi adăugați amestecul de ceapă și bulionul de pui la cârnați.
Preîncălziți broilerul. Topiți 1 lingură de unt cu uleiul de lingură rămas într-o cratiță mică. Inversați polenta pe o tăietură mare, apoi tăiați jumătate din ea în cuburi de 1/2 inch (restul de rezervă) și aruncați cu amestec de unt într-un castron mediu. Întoarceți cuburile de mămăligă în tigaia de copt, răspândindu-se uniform și fierbeți 3 până la 4 inci de la căldură până se rumenesc în plasturi, 8 până la 12 minute.
Puneți raftul cuptorului în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 450 F. Unt un vas de copt de 13 x 9 inci (capacitate de 3 litri).
Se amestecă grosolan mămăliga rămasă cu un tocător de cartofi și se adaugă la amestecul de cârnați.
Adăugați cuburi de mămăligă fierte, 1/2 cană de brânză, pătrunjel și piper după gust și aruncați până se combină bine.
Transferați în vasul de copt.
Se presară partea superioară a umpluturii cu restul de 1/2 cană de brânză și se coace, acoperită strâns cu o foaie de folie unsă cu unt (partea untă în jos), până se încălzește, aproximativ 20 de minute.
Îndepărtați folia și coaceți până când blatul se rumeneste ușor, încă 10 până la 15 minute.
Umplutura, fără pătrunjel și brânză, poate fi preparată (dar nu coaptă) cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei; amestecați pătrunjelul înainte de a continua.