Umplutură de mămăligă și cârnați

Umplutură de mămăligă și cârnați
Nevoie de o garnitură fără gluten? Polentan și umplutura de cârnați ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 467 calorii, 17g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 8. 51 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Dacă aveți la îndemână sare, mămăligă cu gătit rapid, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 66%. Rețete similare includ Mamaliga si pancetta umplutura, Mămăligă-Ragut De Cârnați, și Cârnați Polenta Coace.

Instrucțiuni

1
Ungeți o tigaie superficială (15 pe 10 inci). Aduceți 6 căni de apă cu sare la fiert într-o oală grea de 4 litri, apoi adăugați mămăligă într-un jet, amestecând cu o lingură cu mâner lung și fierbeți, amestecând continuu, 5 minute (mămăliga va fi foarte groasă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați 3 linguri de unt și amestecați până când untul este încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
3
Se întinde mămăliga În tigaie unsă cu unt și se răcește, neacoperită, până când este fermă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
În timp ce mămăliga se răcește, gătiți cârnați în 1 lingură de ulei într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat, rupând bulgări, până când nu mai este roz, aproximativ 3 minute, apoi transferați cu o lingură cu fante într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 3 minute; adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați 1/2 cană de apă rămasă și amestecați bucățile maro din partea de jos a tigaiei, apoi adăugați amestecul de ceapă și bulionul de pui la cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Preîncălziți broilerul. Topiți 1 lingură de unt cu uleiul de lingură rămas într-o cratiță mică. Inversați polenta pe o tăietură mare, apoi tăiați jumătate din ea în cuburi de 1/2 inch (restul de rezervă) și aruncați cu amestec de unt într-un castron mediu. Întoarceți cuburile de mămăligă în tigaia de copt, răspândindu-se uniform și fierbeți 3 până la 4 inci de la căldură până se rumenesc în plasturi, 8 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Puneți raftul cuptorului în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 450 F. Unt un vas de copt de 13 x 9 inci (capacitate de 3 litri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
9
Se amestecă grosolan mămăliga rămasă cu un tocător de cartofi și se adaugă la amestecul de cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
10
Adăugați cuburi de mămăligă fierte, 1/2 cană de brânză, pătrunjel și piper după gust și aruncați până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
11
Transferați în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
12
Se presară partea superioară a umpluturii cu restul de 1/2 cană de brânză și se coace, acoperită strâns cu o foaie de folie unsă cu unt (partea untă în jos), până se încălzește, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți SotațiCreveți Sotați
13
Îndepărtați folia și coaceți până când blatul se rumeneste ușor, încă 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți SotațiCreveți Sotați
1
Umplutura, fără pătrunjel și brânză, poate fi preparată (dar nu coaptă) cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei; amestecați pătrunjelul înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate12
Revista