Umplutura de lămâie-parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 5. Pentru $ 1.98 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 327 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 37%. Rețete similare sunt Anghinare Parmezan Aluat Umplutura, Anghinare Parmezan Aluat Umplutura, și Ciuperci & Parmezan Usturoi Umplutura.
Instrucțiuni
1
Gatiti ceapa in unt intr-o tigaie mare la foc mediu-mare, amestecand constant, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați mănuși și vin. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 45 de minute sau până când dulciurile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Adăugați lămâie și gătiți, neacoperite, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4
Puneți cuburile de pâine într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Se toarnă amestecul de giblet peste cubulețe de pâine; adăugați parmezan și ingredientele rămase, aruncând bine amestecul.