Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Umplutura de cremă portocalie ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 3 porții cu 647 calorii, 11g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, amidon de porumb, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Tort de lire Ricotta cu umplutură de portocale de sânge, Topping de Mascarpone cu frișcă și felii de portocale de sânge confiate, Gingersnaps cu umplutură de cremă de portocale-ghimbir, și Pene de Scone portocalii cu umplutură de brânză cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți primele 4 ingrediente la fiert într-o cratiță de 3 litri la foc mediu, amestecând constant. Se fierbe, amestecând constant, 1 minut sau până se îngroașă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc; bateți untul și ingredientele rămase până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Se toarnă într-un castron; acoperiți și răciți cel puțin 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat