Umplutură De Cereale Fără Gluten
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați umplutura de cereale fără Gluten. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 325 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 53 de cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați piper, salvie, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cereale Fierbinți Fără Cereale Rapide (Fără Gluten, Paleo, Whole30 + Vegan), Cerealele Fierbinți Fără Gluten, și Cereale Musli Fără Gluten-Paleo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cerealele într-un castron mare.
Adăugați bulion de legume încălzit și lăsați la macerat cel puțin 15 minute.Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. topiți untul într-o tigaie saut.
Se adauga telina si ceapa, si saut pana devine translucid (nu se lasa sa se rumeneasca).
Adăugați ciuperci și morcovi. Dacă amestecul pare uscat, adăugați puțin din lichidul de înmuiere pentru a deglaza tigaia.
Adăugați legumele în cereale și amestecați.
Adăugați sare, piper și salvie proaspătă.
Puneți amestecul într-o tigaie de 8 8" și coaceți timp de 25-35 de minute.