Umplutură de ceapă caramelizată și pâine de porumb

Caramelizat ceapa si Cornbread umplutura este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 76 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 257 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de smântână grea, bulion de pui, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. O mulțime de oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Umplutură de ceapă caramelizată și pâine de porumb, Pâine de porumb cu ceapă caramelizată și slănină, și Ceapă Caramelizată Și Brânză De Capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, timp de aproximativ 10 minute, sau până când sunt moi și caramelizate.
Adăugați salvie și răzuiți într-un bol mare de amestecare.
Adăugați bucățile de pâine de porumb, condimentați bine cu sare și piper și dați-i o aruncare bună până când este bine combinată. Într-un castron separat, bateți împreună oul, smântâna și stocul și turnați-l peste pâinea de porumb. Se amestecă umplutura împreună și se umple cavitatea curcanului. De asemenea, puteți să-l lingurați într-un vas de copt cu unt și să-l puneți în cuptor împreună cu curcanul.
Coaceți până la cald și crustă deasupra, aproximativ 30 de minute.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca beciurile de stepă Riesling uscat. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Pivnițe De Stepă Riesling Uscat]()
Pivnițe De Stepă Riesling Uscat
Aromele de măr verde, tei, pere și cremă de vanilie duc la o senzație delicată de gură cu note minerale, măr, coajă de lămâie și aciditate crocantă.