Umplutură De Castane-Smochine

Umplutură De Castane-Smochine
Umplutura de castane-smochine este o fără lactate și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 346 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, frunze de cimbru, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Umplutură De Castane, Umplutură De Castane, și Umplutură De Castane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați pâinea, castanele și smochinele; acoperiți și puneți deoparte. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul, ceapa și țelina la foc mediu-mare și gătiți 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Se adaugă bulionul de pui și cimbru, se încălzește la fierbere și se ia de pe foc. (Rețeta poate fi făcută până în acest moment cu până la 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați stocul și pâinea separat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Adăugați bulionul în amestecul de pâine, împreună cu ouăle, sarea și piperul. Aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Se pune într-un vas de copt și se acoperă cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Coaceți cu curcanul în prima oră de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Lăsați să se odihnească la temperatura camerei în timp ce curcanul continuă să se prăjească. Dacă doriți, încălziți la cuptor timp de 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista