Umplutura de carne tocată cu aromă de ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $3.24 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 399 calorii, 31g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți la îndemână vin de port, ficat de curcan, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Chipsuri De Cartofi Cu Aromă De Umplutură, Umplutură de Ziua Recunoștinței cu aromă de Pizza (sau pansament), și Umplutură De Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați ciupercile porcini în apă fierbinte timp de 20 de minute. Strângeți ciupercile uscate și tăiați fin. Se strecoară lichidul de înmuiere și se rezervă. Rupeți pâinea în bucăți și înmuiați-o în lapte. Tăiați gros ficatul și marinați-l în coniac și port.Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Coniac
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Ficat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Port
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați toate ciupercile și gătiți, amestecând ocazional, până când ciupercile se rumenesc frumos și se usucă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Așezați carnea măcinată într-un bol mare de amestecare. Strângeți pâinea înmuiată cu pumni pentru a elimina cât mai mult lichid posibil și adăugați-o la carnea măcinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Adăugați ficatul de curcan cu marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De Curcan
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
6
Adăugați amestecul de ciuperci, gălbenușurile de ou, salvie, pătrunjel, cimbru, sare, piper și nucșoară. Frământați amestecul împreună cu mâinile până se omogenizează foarte bine. Saut un pic de umplutură într-un pic de unt; gustați și reglați condimentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)