Umplutură De Caramel

Umplutură De Caramel
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Umplutura de Caramel ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1374 calorii, 2G de proteine, și 91g de grăsime. Această rețetă servește 3. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de unt, sirop de porumb, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 14%. Încercați Pasiune-umplutură de caramel, Macarons de migdale cu umplutură de Caramel sărat, și Tort Lizzie de ciocolată cu umplutură de Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță grea de 3 litri la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați zahăr și sirop de porumb și gătiți, amestecând constant, 6 până la 8 minute sau până când amestecul capătă o culoare profundă de caramel. Adăugați treptat smântână și gătiți, amestecând continuu, 1 până la 2 minute sau până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare CaramelCuloare Caramel
Sirop De PorumbSirop De Porumb
CremăCremă
ZahărZahăr
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Se răcește 2 ore sau până se îngroașă și se răspândește consistența.
4
Notă: umplutura de Caramel poate fi făcută cu până la 3 zile înainte și refrigerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
5
Lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră sau până la răspândirea consistenței.

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista