Umplutură Clasică De Pâine
Umplutura clasică de pâine ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 198 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați salvie măcinată, ceapă, țelină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Umplutură Clasică De Pâine, Umplutură Clasică De Pâine, și Umplutură Clasică De Pâine Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cuptorul olandez de 4 litri, topiți untul la foc mediu-mare. Gatiti telina si ceapa in unt, amestecand ocazional, pana se inmoaie; se ia de pe foc.
Într-un castron mare, aruncați amestecul de țelină și ingredientele rămase. Utilizați pentru a umple un curcan de 10 până la 12 kilograme.