Umplutură bună nebună și cotlete coapte

Umplutura nebună bună și Cotletele coapte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 6 și costă 2,81 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 617 calorii. Un amestec de amestec de umplutură de pâine, cremă condensată de supă de ciuperci, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Toateretete are 8 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 79%. Încercați Crazy Biscuits-biscuiti sunt gustoase atunci când a făcut de la zero, aceste biscuiti sunt atât de bun va fi nebun pentru ei, Nebun Bun Fritter De Porumb, și Nebun bun conopidă Mac și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Pulverizați un vas de copt de 9x13 inci cu spray de gătit.
Într-o cratiță mare la foc mediu-mic, gătiți și amestecați ciupercile și ceapa până când ciupercile sunt moi și au renunțat la lichidul lor, aproximativ 5 minute. Se amestecă sherry-ul, se aduce la fierbere și se fierbe până când ceapa este fragedă, încă 2 până la 3 minute.
Se presară făină peste amestec și se gătește, amestecând constant până se îngroașă. Amestecați treptat în 2/3 cană de lapte pentru a face un sos cremos, amestecând constant pentru a evita arderea.
Se amestecă în 1 cutie de cremă de supă de ciuperci și umplutura uscată, se aduce la foc mic și se gătește până când amestecul de umplutură este umed, aproximativ 5 minute.
Topiți untul la foc mediu într-o tigaie mare până nu mai este spumoasă și prăjiți cotletele până se rumenesc, dar nu sunt fierte, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Transferați cotletele în vasul de copt pregătit. Amestecați apa în tigaie, aduceți la fierbere și răzuiți și dizolvați orice bucăți de aromă rămase în tigaie.
Lăsați amestecul să fiarbă până se reduce la jumătate, aproximativ 10 minute.
Se toarnă picăturile de tigaie în amestecul de umplutură și se amestecă bine.
Scoateți cantități generoase de umplutură și movilă pe fiecare cotlet.
Bateți împreună 1 cutie de cremă de supă de ciuperci cu 1/2 cutie de supă de lapte și turnați amestecul de supă peste fiecare cotlet pentru a acoperi.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cotletele sunt fragede și fierte, aproximativ 20 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centrul unui cotlet ar trebui să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).