Umplutură bună nebună și cotlete coapte

Umplutură bună nebună și cotlete coapte
Umplutura nebună bună și Cotletele coapte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 6 și costă 2,81 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 617 calorii. Un amestec de amestec de umplutură de pâine, cremă condensată de supă de ciuperci, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Toateretete are 8 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 79%. Încercați Crazy Biscuits-biscuiti sunt gustoase atunci când a făcut de la zero, aceste biscuiti sunt atât de bun va fi nebun pentru ei, Nebun Bun Fritter De Porumb, și Nebun bun conopidă Mac și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Pulverizați un vas de copt de 9x13 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-o cratiță mare la foc mediu-mic, gătiți și amestecați ciupercile și ceapa până când ciupercile sunt moi și au renunțat la lichidul lor, aproximativ 5 minute. Se amestecă sherry-ul, se aduce la fierbere și se fierbe până când ceapa este fragedă, încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se presară făină peste amestec și se gătește, amestecând constant până se îngroașă. Amestecați treptat în 2/3 cană de lapte pentru a face un sos cremos, amestecând constant pentru a evita arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
4
Se amestecă în 1 cutie de cremă de supă de ciuperci și umplutura uscată, se aduce la foc mic și se gătește până când amestecul de umplutură este umed, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
5
Topiți untul la foc mediu într-o tigaie mare până nu mai este spumoasă și prăjiți cotletele până se rumenesc, dar nu sunt fierte, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Transferați cotletele în vasul de copt pregătit. Amestecați apa în tigaie, aduceți la fierbere și răzuiți și dizolvați orice bucăți de aromă rămase în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Lăsați amestecul să fiarbă până se reduce la jumătate, aproximativ 10 minute.
8
Se toarnă picăturile de tigaie în amestecul de umplutură și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Scoateți cantități generoase de umplutură și movilă pe fiecare cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
10
Bateți împreună 1 cutie de cremă de supă de ciuperci cu 1/2 cutie de supă de lapte și turnați amestecul de supă peste fiecare cotlet pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
11
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cotletele sunt fragede și fierte, aproximativ 20 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centrul unui cotlet ar trebui să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Revista