Umplutura-Topped Legume Coace
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da umplutura-Topped coace legume un try. Această rețetă servește 45 și costă 18 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 43 calorii. Dacă aveți flori de broccoli, amestec de umplutură pe aragaz, brânză cremă philadelphia răspândită și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Crescent-topped Cheesy legume coace, Biscuit-Topped pui și legume coace, și Coaceți Umplutura De Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 191°.
Gatiti legumele in apa clocotita in cratita medie 3 min.; se scurge bine. Întoarceți legumele în tigaie.
Se amestecă cremă de brânză, lapte și praf de usturoi până se amestecă.
Adăugați la legume; aruncați pentru a acoperi. Lingură în vas de copt 13x9-inch pulverizat cu spray de gătit; top cu cheddar.
Pregătiți umplutura conform instrucțiunilor de pe ambalaj; lingură peste amestec de legume.
Coaceți 20 min. sau până când se încălzește.
Lăsați să stea 5 min. înainte de servire.