Umplutura de telina este o vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție conține 708 calorii, 26g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o farfurie accesibilă pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți cuburi de pâine, cimbru, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 71%. Rețete similare sunt Țelină-umplutură de plante medicinale, Praz-Umplutură De Rădăcină De Țelină, și Ceapă, țelină și umplutură de ciuperci.
Instrucțiuni
1
Topiți untul în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se sotează ceapa în unt topit până se moale, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
3
Adăugați țelina și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
4
Adăugați 2 căni de bulion de pui. Aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
5
Puneți cuburile de pâine într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
6
Adăugați ouă, sare, piper, salvie, cimbru și maghiran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maghiran
Piper
Cimbru
Ouă
1/2 Crenguță Rozmarin
Sare
7
Adăugați amestecul de ceapă și țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
Ceapă
8
Combinați bine. Dacă este încă prea uscat, adăugați mai mult bulion de pui. Face suficient pentru a umple un curcan de 10 la 15 lire.