Umplute coroana friptură de porc

Umplute coroana friptură de porc
Umplute coroana friptură de porc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 657 calorii, 86G de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $ 4.4 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 300 de mâncăruri și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de carne de porc măcinată, sare, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 95%. Încercați Umplute coroana friptură de porc, Umplute coroana friptură de porc, și Umplute coroana friptură de porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Pentru a face umplutură: topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Când spuma dispare se adaugă ceapa și se sotează, amestecând frecvent, timp de aproximativ 5 minute. Se amestecă țelina și merele; se sotează (fără a se rumeni) cu aproximativ 5 minute mai mult. Răzuiți conținutul tigaiei într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați pesmet, carne de porc măcinată, carne de cârnați, pătrunjel, salvie, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Se amestecă ușor, dar bine. (Notă: nu gustați umplutura nefiertă, deoarece conține carne de porc crudă; în schimb, prăjiți o bilă mică de umplutură în tigaie, apoi gustați și condimentați cu mai multă sare și piper, după cum este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Umpleți centrul coroanei cu umplutura, așezându-l ușor. Acoperiți-l cu o rundă de folie de aluminiu și înfășurați capetele oaselor tăiate în benzi de folie pentru a le împiedica să se carbonizeze și să se rupă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6
Așezați coroana pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială suficient de mare pentru a o ține confortabil și prăjiți în centrul cuptorului, netulburat, timp de aproximativ 3 ore sau până când temperatura internă a cărnii este de 175 grade F (80 grade C). (Notă: cu 30 de minute înainte de terminarea cărnii de porc, scoateți folia din partea superioară a umpluturii pentru a permite blatului să se rumenească.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Transferați cu grijă coroana într-un platou mare, încălzit, circular, îndepărtați folia de la capetele cotletelor și înlocuiți-o cu bibelouri de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
8
Lăsați coroana să se odihnească aproximativ 10 minute înainte de a ciopli și servi. Pentru a sculpta carnea de porc: introduceți o furculiță mare în partea laterală a coroanei pentru a o fixa și, cu un cuțit mare și ascuțit, tăiați prin fiecare coastă pentru a detașa cotletele. Două cotlete pe persoană este o porție obișnuită însoțită de o porție generoasă de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista