Umplute coroana friptură de porc
Umplute coroana friptură de porc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 657 calorii, 86G de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $ 4.4 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 300 de mâncăruri și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de carne de porc măcinată, sare, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 95%. Încercați Umplute coroana friptură de porc, Umplute coroana friptură de porc, și Umplute coroana friptură de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Pentru a face umplutură: topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Când spuma dispare se adaugă ceapa și se sotează, amestecând frecvent, timp de aproximativ 5 minute. Se amestecă țelina și merele; se sotează (fără a se rumeni) cu aproximativ 5 minute mai mult. Răzuiți conținutul tigaiei într-un bol mare de amestecare.
Adăugați pesmet, carne de porc măcinată, carne de cârnați, pătrunjel, salvie, sare și piper.
Se amestecă ușor, dar bine. (Notă: nu gustați umplutura nefiertă, deoarece conține carne de porc crudă; în schimb, prăjiți o bilă mică de umplutură în tigaie, apoi gustați și condimentați cu mai multă sare și piper, după cum este necesar).
Umpleți centrul coroanei cu umplutura, așezându-l ușor. Acoperiți-l cu o rundă de folie de aluminiu și înfășurați capetele oaselor tăiate în benzi de folie pentru a le împiedica să se carbonizeze și să se rupă.
Așezați coroana pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială suficient de mare pentru a o ține confortabil și prăjiți în centrul cuptorului, netulburat, timp de aproximativ 3 ore sau până când temperatura internă a cărnii este de 175 grade F (80 grade C). (Notă: cu 30 de minute înainte de terminarea cărnii de porc, scoateți folia din partea superioară a umpluturii pentru a permite blatului să se rumenească.)
Transferați cu grijă coroana într-un platou mare, încălzit, circular, îndepărtați folia de la capetele cotletelor și înlocuiți-o cu bibelouri de hârtie.
Lăsați coroana să se odihnească aproximativ 10 minute înainte de a ciopli și servi. Pentru a sculpta carnea de porc: introduceți o furculiță mare în partea laterală a coroanei pentru a o fixa și, cu un cuțit mare și ascuțit, tăiați prin fiecare coastă pentru a detașa cotletele. Două cotlete pe persoană este o porție obișnuită însoțită de o porție generoasă de umplutură.