Ultimul Ratatouille
Ratatouille final este un fără gluten, fără lactate și primar farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 295 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.61 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți ceapă, stropiți oțet balsamic, vinete și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Ultimul Ratatouille, Ratatouille lui Ratatouille (Thomas Keller Confit Byaldi), și Confit Byaldi (aka Ratatouille lui Ratatouille).
Instrucțiuni
Aliniați un platou mare cu prosoape de hârtie.
Încălziți 1/3 cană de ulei de măsline într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați vinetele, condimentați generos cu sare și piper și lăsați-le să se gătească timp de 10 până la 12 minute, până când vinetele sunt frumoase, moi și ofilite. Mutați vinetele din tigaie și pe platou pentru a se scurge. Următoarea oprire, dovlecelul: gătiți-l la fel în 1/4 cană de ulei, apoi adăugați-l în platou cu vinetele.
Adăugați încă 1/4 cană de ulei de măsline în tigaie, apoi hamsiile, ceapa, usturoiul și ierburile. Gatiti timp de 5 pana la 7 minute, pana cand ceapa devine frumoasa si caramelizata.
Adăugați roșiile și gătiți-le în jos timp de 10 până la 12 minute, până la pulpă. Întoarceți vinetele și dovleceii în tigaie, deschideți chile și adăugați și asta. Condimentează cu sare și piper și lasă ratatouille să gătească încet aproximativ 20 de minute, până când amestecul este moale, moale și suculent; vrei ca toate aromele să se unească. Se amestecă oțetul și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru francezi. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Domaines Barons de Rothschild Reserve speciale Bordeaux Blanc cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 8 dolari pe sticlă.
![Domaines Barons de Rothschild Reserve speciale Bordeaux Blanc]()
Domaines Barons de Rothschild Reserve speciale Bordeaux Blanc
Amestec de 60% Semillon și 40% Sauvignon Blanc.Culoare galben-pai limpede ca cristalul. Nasul este puternic și aromat, cu aromele exotice dominante (citrice, Litchi) de Sauvignon Blanc. Atac corpolent asupra Palatului, dezvoltând un gust proaspăt plin de viață, cu arome intense de grapefruit și var la final. Atât plin de viață, cât și plin de aromă.