Ratatouille final este un fără gluten, fără lactate și primar farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 295 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.61 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți ceapă, stropiți oțet balsamic, vinete și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Ultimul Ratatouille, Ratatouille lui Ratatouille (Thomas Keller Confit Byaldi), și Confit Byaldi (aka Ratatouille lui Ratatouille).
Instrucțiuni
1
Aliniați un platou mare cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Încălziți 1/3 cană de ulei de măsline într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați vinetele, condimentați generos cu sare și piper și lăsați-le să se gătească timp de 10 până la 12 minute, până când vinetele sunt frumoase, moi și ofilite. Mutați vinetele din tigaie și pe platou pentru a se scurge. Următoarea oprire, dovlecelul: gătiți-l la fel în 1/4 cană de ulei, apoi adăugați-l în platou cu vinetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați încă 1/4 cană de ulei de măsline în tigaie, apoi hamsiile, ceapa, usturoiul și ierburile. Gatiti timp de 5 pana la 7 minute, pana cand ceapa devine frumoasa si caramelizata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați roșiile și gătiți-le în jos timp de 10 până la 12 minute, până la pulpă. Întoarceți vinetele și dovleceii în tigaie, deschideți chile și adăugați și asta. Condimentează cu sare și piper și lasă ratatouille să gătească încet aproximativ 20 de minute, până când amestecul este moale, moale și suculent; vrei ca toate aromele să se unească. Se amestecă oțetul și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru francezi. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Domaines Barons de Rothschild Reserve speciale Bordeaux Blanc cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 8 dolari pe sticlă.