Ultimul Ratatouille
Ratatouille final ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.61 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 295 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, stropiți oțet balsamic, frunze de la 1/2 buchet de busuioc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ratatouille lui Ratatouille (Thomas Keller Confit Byaldi), Confit Byaldi (aka Ratatouille lui Ratatouille), și Ratatouille Tatin tartlets-Tartelettes Tatin la ratatouille pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați un platou mare cu prosoape de hârtie.
Încălziți 1/3 cană de ulei de măsline într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați vinetele, condimentați generos cu sare și piper și lăsați-le să se gătească timp de 10 până la 12 minute, până când vinetele sunt moi și ofilite.
Scoateți vinetele din tigaie și pe un platou pentru a se scurge. Următoarea oprire, dovlecelul: gătiți-l la fel în 1/4 cană de ulei, apoi adăugați-l în platou cu vinetele.
Adăugați încă 1/4 cană de ulei de măsline în tigaie, apoi hamsiile, ceapa, usturoiul și ierburile. Gatiti timp de 5 pana la 7 minute, pana cand ceapa devine frumoasa si caramelizata.
Adăugați roșiile și gătiți-le în jos timp de 10 până la 12 minute, până la pulpă. Întoarceți vinetele și dovleceii în tigaie, deschideți chile și adăugați și asta. Condimentează cu sare și piper și lasă ratatouille să gătească încet aproximativ 20 de minute, până când amestecul este moale, moale și suculent; vrei ca toate aromele să se unească. Se amestecă oțetul și se lasă să se răcească la temperatura camerei.