Ultimul Ratatouille

Ultimul Ratatouille
Ratatouille final ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.61 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 295 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, stropiți oțet balsamic, frunze de la 1/2 buchet de busuioc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ratatouille lui Ratatouille (Thomas Keller Confit Byaldi), Confit Byaldi (aka Ratatouille lui Ratatouille), și Ratatouille Tatin tartlets-Tartelettes Tatin la ratatouille pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aliniați un platou mare cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
2
Încălziți 1/3 cană de ulei de măsline într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați vinetele, condimentați generos cu sare și piper și lăsați-le să se gătească timp de 10 până la 12 minute, până când vinetele sunt moi și ofilite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
4
Scoateți vinetele din tigaie și pe un platou pentru a se scurge. Următoarea oprire, dovlecelul: gătiți-l la fel în 1/4 cană de ulei, apoi adăugați-l în platou cu vinetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați încă 1/4 cană de ulei de măsline în tigaie, apoi hamsiile, ceapa, usturoiul și ierburile. Gatiti timp de 5 pana la 7 minute, pana cand ceapa devine frumoasa si caramelizata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați roșiile și gătiți-le în jos timp de 10 până la 12 minute, până la pulpă. Întoarceți vinetele și dovleceii în tigaie, deschideți chile și adăugați și asta. Condimentează cu sare și piper și lasă ratatouille să gătească încet aproximativ 20 de minute, până când amestecul este moale, moale și suculent; vrei ca toate aromele să se unească. Se amestecă oțetul și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate72
Revista