Ultimul Porumb Cu Cremă Lentă

Ultimul Porumb Cu Cremă Lentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați porumbul cu cremă lentă. Această rețetă face 10 porții cu 296 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Slow cooker cremă de porumb, Slow Cooker Cremă De Porumb, și Slow-Aragaz Cremă De Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Răspândiți porumbul pe fundul aragazului lent de 3 până la 4 litri. Se acoperă cu cuburi de brânză cremă. Într-un castron mic, amestecați împreună ingredientele rămase; se toarnă peste porumb și cremă de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Capac; gatiti la foc mare setarea 2-3 ore.
3
Se amestecă bine înainte de servire. Porumbul se va menține la căldură scăzută până la 2 ore; se amestecă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista