Ultimul makeover: mousse de ciocolată

Nevoie de o desert fără gluten? Makeover-ul final: mousse de ciocolată ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 139 calorii. 446 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru ziua valentin. Un amestec de extract de vanillan, zahăr auriu, zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Makeover final: jurnal de ciocolată, Makeover final: negrese ciocolata, și Makeover final: cookie-uri cu ciocolată.
Instrucțiuni
Se toacă ciocolata foarte fin și se pune într-un castron mare care se va potrivi peste o tigaie cu apă clocotită.
Se amestecă cacao, cafea și vanilie cu 2 lingurițe de apă rece și se toarnă peste ciocolată.
Așezați vasul peste apa care fierbe ușor, amestecați totul, apoi scoateți-l de pe foc. Lăsați cu vasul de ciocolată încă peste apă, amestecând ocazional pentru a verifica când este topit.
Se amestecă ciocolata topită, va fi destul de groasă. Se amestecă 2 linguri de apă clocotită și ciocolata se va subția imediat și va deveni netedă. Se lasă să se răcească ușor.
Bateti albusurile pana la varfuri destul de moi, apoi amestecati zaharul pana devine gros si lucios. Bateți iaurtul în ciocolata răcită. Îndoiți aproximativ o treime din albușurile de ou în amestecul de ciocolată folosind o lingură mare de metal, apoi pliați foarte ușor restul de albușuri până când sunt amestecate uniform, având grijă să nu amestecați prea mult sau veți pierde volumul mousse. Lingurați în 4 căni mici sau (125-150ml) ramekins și răciți câteva ore sau peste noapte.
Așezați fiecare mousse pe o farfurie sau o farfurie mică. Se acoperă cu câteva zmeură, apoi se pudrează cu puțină pudră de cacao. Se va păstra până la 2 zile la frigider.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Mousse de ciocolată funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "