Ultimul makeover: cocktail de creveți
Dacă aveți despre 35 minute pentru a petrece în bucătărie, makeover final: creveți cocktail ar putea fi un extraordinar fără lactate rețetă pentru a încerca. Pentru $1.11 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. O porție conține 751 calorii, 23g de proteine, și 15g de grăsime. Un amestec de sos worcestershire, maioneză, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la BBC Good Food are 58 de fani. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 88%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Makeover final: burgeri, Makeover final: musaca, și Ultimul makeover: Tiramisu.
Instrucțiuni
Curățați creveții. Clătiți-le într-o sită mare sub un robinet rece, apoi uscați-le cu hârtie de bucătărie.
Așezați creveții într-un vas puțin adânc și stoarceți peste 1 lingură de suc de lămâie, apoi adăugați o răsucire de piper. Pune deoparte.
Tăiați castravetele în zaruri mici și vârful într-un vas. Se pune lingura peste otet, se imprastie peste marar si o rasina de piper, apoi se lasa deoparte. Înjumătățiți, pietruiți și curățați avocado, apoi tăiați-l în zaruri mici. Lingurați peste restul de suc de lămâie și aruncați ușor împreună cu o răsucire de piper.
Pentru sos, amestecați maioneza, fromage frais și ketchup. Se amestecă Tabasco, Worcestershire și coniac cu o răsucire de piper.
Pentru a servi, puneți o lingură mică de sos în fundul fiecărui pahar de cocktail. Tăiați foarte grosier cea mai mare parte a năsturelului, lăsând câteva crenguțe întregi.
Așezați năsturelul tocat deasupra sosului.
Scurgeți bine castravetele, apoi lingurați-l peste năsturel cu avocado. Îngrămădiți peste creveți, apoi lingurați peste restul sosului. Puneți crenguțele de năsturel și serviți cu o stropire de cayenne.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Sparkling rosul și vinul spumant sunt alegerile mele de top pentru cocktailul de creveți. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Markus Huber Sparkling ros circulatorcu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Markus Huber Trandafir Spumant]()
Markus Huber Trandafir Spumant
Culoare somon lumina cu joc auriu roșcat de lumină, fin, persistet musseux, delicat, nas proaspăt și foarte animatoare, fructe și condimente cu indicii de cireșe proaspete și fructe de pădure, o notă sofisticată de citrice. Uscat, cu fructe, dar cremos pe gust, țesut fin cu aciditate elegantă și extract mineral, structură foarte armonioasă.