Ultimul eșantion de curs: brânzeturi italiene, fenicul feliat și inele de citrice cu coniac

Rețeta ultimul eșantion de curs: brânzeturi italiene, fenicul feliat și inele de citrice cu coniac este gata în aproximativ 5 minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 6 porții cu 365 calorii, 24g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de pere jupuite, gorgonzola, parmigiano-reggiano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Ultimul eșantion de curs: brânzeturi italiene, fenicul feliat și inele de citrice cu coniac, Fenicul Tăiat Și Sfeclă Cu Creveți, și Brochete de somon cu vinetă de fenicul feliată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați cele 3 brânzeturi pe o scândură mare sau platou. Pecorino poate fi feliat. Parmigiano are nevoie de un cuțit mic de brânză ascuțit pentru a-l sfărâma. Gorgonzola va avea nevoie de un distribuitor. Feliați pere și așezați-o de-a lungul Gorgonzola pentru răspândire. Aranjați strugurii în ciorchini mici în jurul brânzeturilor. Aranjați feliile de fenicul lângă brânzeturile Parmigiano și pecorino. Tăiați portocalele întregi în discuri și aranjați-le pe un vas superficial. Se toarnă feliile de portocală cu coniac și se servește cu curs de brânză. Folosiți 1 jigger de coniac pentru fiecare portocală feliată. Pentru a mânca portocalele, rupeți pielea și" derulați " fiecare felie. Ușor. Delicios.