Ultimul eșantion de curs: brânzeturi italiene, fenicul feliat și inele de citrice cu coniac
Rețeta ultimul eșantion de curs: brânzeturi italiene, fenicul feliat și inele de citrice cu coniac este gata în aproximativ 5 minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 6 porții cu 365 calorii, 24g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de pere jupuite, gorgonzola, parmigiano-reggiano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Ultimul eșantion de curs: brânzeturi italiene, fenicul feliat și inele de citrice cu coniac, Fenicul Tăiat Și Sfeclă Cu Creveți, și Brochete de somon cu vinetă de fenicul feliată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aranjați cele 3 brânzeturi pe o scândură mare sau platou. Pecorino poate fi feliat. Parmigiano are nevoie de un cuțit mic de brânză ascuțit pentru a-l sfărâma. Gorgonzola va avea nevoie de un distribuitor. Feliați pere și așezați-o de-a lungul Gorgonzola pentru răspândire. Aranjați strugurii în ciorchini mici în jurul brânzeturilor. Aranjați feliile de fenicul lângă brânzeturile Parmigiano și pecorino. Tăiați portocalele întregi în discuri și aranjați-le pe un vas superficial. Se toarnă feliile de portocală cu coniac și se servește cu curs de brânză. Folosiți 1 jigger de coniac pentru fiecare portocală feliată. Pentru a mânca portocalele, rupeți pielea și" derulați " fiecare felie. Ușor. Delicios.