Ultimate plăcintă cu mere

Nevoie de o desert vegetarian lacto ovo? Ultimate Apple pie ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 544 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1016 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de unt, zahăr auriu, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 40%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ultimate Plăcintă Cu Mere, Final Plăcintă Cu Mere Caramel, și Jennie ' s final plăcintă cu mere.
Instrucțiuni
Puneți un strat de prosoape de hârtie pe o foaie mare de copt. Sferturiți, miez, curățați și feliați merele de aproximativ 5 mm grosime și așezați uniform pe foaia de copt. Puneți prosoape de hârtie deasupra și lăsați-le deoparte în timp ce faceți și răciți patiseria.
Pentru patiserie, bateți untul și zahărul într-un castron mare până se amestecă. Rupeți un ou întreg și un gălbenuș (păstrați albul pentru glazurare mai târziu). Bateți împreună puțin sub 1 min, va arăta un pic ca un ou amestecat. Acum lucrați în făină cu o lingură de lemn, o treime la un moment dat, până când începe să se aglomereze, apoi terminați să o strângeți împreună cu mâinile. Lucrați ușor aluatul într-o bilă, înfășurați în folie alimentară și răciți timp de 45 de minute. Acum amestecați zahărul de 140g / 5oz, scorțișoara și făina pentru umplutură într-un castron suficient de mare pentru a lua merele mai târziu.
După ce patiseria s-a răcit, încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Bateți ușor albușul cu o furculiță.
Tăiați o treime din patiserie și păstrați-o înfășurată în timp ce întindeți restul și folosiți-o pentru a alinia o formă de plăcintă rotundă de 20-22 cm și 4 cm adâncime, lăsând o ușoară surplombă.
Rulați treimea rămasă într-un cerc de aproximativ 28 cm în diametru. Se usucă merele cu hârtie de bucătărie și se înclină în castron cu amestecul de scorțișoară-zahăr. Dați un amestec rapid cu mâinile și îngrămădiți imediat în forma căptușită cu patiserie.
Periați puțină apă în jurul marginii de patiserie și așezați capacul de patiserie peste mere apăsând marginile împreună pentru a sigila. Tăiați marginea cu un cuțit ascuțit și faceți 5 mici tăieturi deasupra capacului pentru ca aburul să scape. (Poate fi înghețat în această etapă.)
Ungeți totul cu albușul de ou și presărați cu zahăr tos.
Coaceți timp de 40-45 de minute, până devin aurii, apoi scoateți-l și lăsați-l să stea 5-10 minute.
Se presară cu mai mult zahăr și se servește încă cald din cuptor cu frișcă moale.
Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Moscato Dasti, Prosecco
Plăcintă cu mere în meniu? Încercați să împerecheați cu Late Harvest Riesling, Moscato d ' Asti și Prosecco. Aceste vinuri de desert au cantitatea potrivită de dulceață și arome ușoare, fructate, care nu vor învinge plăcinta cu mere. Chateau Chantal Late Harvest Riesling cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling]()
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling