Ultimate plăcintă cu mere

Ultimate plăcintă cu mere
Nevoie de o desert vegetarian lacto ovo? Ultimate Apple pie ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 544 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1016 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de unt, zahăr auriu, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 40%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ultimate Plăcintă Cu Mere, Final Plăcintă Cu Mere Caramel, și Jennie ' s final plăcintă cu mere.

Instrucțiuni

1
Puneți un strat de prosoape de hârtie pe o foaie mare de copt. Sferturiți, miez, curățați și feliați merele de aproximativ 5 mm grosime și așezați uniform pe foaia de copt. Puneți prosoape de hârtie deasupra și lăsați-le deoparte în timp ce faceți și răciți patiseria.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Pentru patiserie, bateți untul și zahărul într-un castron mare până se amestecă. Rupeți un ou întreg și un gălbenuș (păstrați albul pentru glazurare mai târziu). Bateți împreună puțin sub 1 min, va arăta un pic ca un ou amestecat. Acum lucrați în făină cu o lingură de lemn, o treime la un moment dat, până când începe să se aglomereze, apoi terminați să o strângeți împreună cu mâinile. Lucrați ușor aluatul într-o bilă, înfășurați în folie alimentară și răciți timp de 45 de minute. Acum amestecați zahărul de 140g / 5oz, scorțișoara și făina pentru umplutură într-un castron suficient de mare pentru a lua merele mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
După ce patiseria s-a răcit, încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Bateți ușor albușul cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
5
Tăiați o treime din patiserie și păstrați-o înfășurată în timp ce întindeți restul și folosiți-o pentru a alinia o formă de plăcintă rotundă de 20-22 cm și 4 cm adâncime, lăsând o ușoară surplombă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
6
Rulați treimea rămasă într-un cerc de aproximativ 28 cm în diametru. Se usucă merele cu hârtie de bucătărie și se înclină în castron cu amestecul de scorțișoară-zahăr. Dați un amestec rapid cu mâinile și îngrămădiți imediat în forma căptușită cu patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Periați puțină apă în jurul marginii de patiserie și așezați capacul de patiserie peste mere apăsând marginile împreună pentru a sigila. Tăiați marginea cu un cuțit ascuțit și faceți 5 mici tăieturi deasupra capacului pentru ca aburul să scape. (Poate fi înghețat în această etapă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Ungeți totul cu albușul de ou și presărați cu zahăr tos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr CasterZahăr Caster
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
9
Coaceți timp de 40-45 de minute, până devin aurii, apoi scoateți-l și lăsați-l să stea 5-10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Se presară cu mai mult zahăr și se servește încă cald din cuptor cu frișcă moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire

Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Moscato Dasti, Prosecco

Plăcintă cu mere în meniu? Încercați să împerecheați cu Late Harvest Riesling, Moscato d ' Asti și Prosecco. Aceste vinuri de desert au cantitatea potrivită de dulceață și arome ușoare, fructate, care nu vor învinge plăcinta cu mere. Chateau Chantal Late Harvest Riesling cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista