Ulei de măsline-vinete fierte cu sos proaspăt de roșii și rodie

Ulei de măsline-vinete fierte cu sos proaspăt de roșii și rodie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați vinetele fierte cu ulei de măsline cu sos proaspăt de roșii și rodie. Această rețetă face 8 porții cu 177 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper, garnisiți: crenguțe de mărar, vinete și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Sos proaspăt de roșii-măsline, Fettuccine de casă cu un sos proaspăt de măsline de roșii, și Parmigiana di Melanzane (Parmezan de vinete) și sos de roșii din plante proaspete.

Instrucțiuni

1
Tăiați de sus și de jos fiecare vinete. Curățați fiecare vinete pe lungime cu un cojitor de legume, lăsând dungi lungi violet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2
Tăiați vinetele transversal în felii groase de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
3
Tapetați o foaie mare de copt cu prosoape de hârtie; presărați 1 lingură de sare uniform peste prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Așezați felii de vinete pe prosoape de hârtie acoperite cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Presărați restul de 2 linguri de sare peste feliile de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
SareSare
6
Lăsați să stea 15 minute.
7
Scoateți vinetele într-o strecurătoare, clătiți bine și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
8
Așezați vinetele pe o foaie de copt curată, stropiți uniform cu ulei de măsline și presărați piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Coaceți la 425 timp de 20 de minute sau până când feliile de vinete sunt foarte fragede, dar încă își păstrează forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Se servește cu sos proaspăt de roșii și rodie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RodieRodie
TomateTomate
SosSos
11
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista