Ulei de măsline-vinete fierte cu sos proaspăt de roșii și rodie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați vinetele fierte cu ulei de măsline cu sos proaspăt de roșii și rodie. Această rețetă face 8 porții cu 177 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper, garnisiți: crenguțe de mărar, vinete și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Sos proaspăt de roșii-măsline, Fettuccine de casă cu un sos proaspăt de măsline de roșii, și Parmigiana di Melanzane (Parmezan de vinete) și sos de roșii din plante proaspete.
Instrucțiuni
Tăiați de sus și de jos fiecare vinete. Curățați fiecare vinete pe lungime cu un cojitor de legume, lăsând dungi lungi violet.
Tăiați vinetele transversal în felii groase de 1 inch.
Tapetați o foaie mare de copt cu prosoape de hârtie; presărați 1 lingură de sare uniform peste prosoape de hârtie.
Așezați felii de vinete pe prosoape de hârtie acoperite cu sare.
Presărați restul de 2 linguri de sare peste feliile de vinete.
Lăsați să stea 15 minute.
Scoateți vinetele într-o strecurătoare, clătiți bine și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Așezați vinetele pe o foaie de copt curată, stropiți uniform cu ulei de măsline și presărați piper.
Coaceți la 425 timp de 20 de minute sau până când feliile de vinete sunt foarte fragede, dar încă își păstrează forma.
Se servește cu sos proaspăt de roșii și rodie.