Ulei De Măsline Somon Braconat
Somonul Braconat cu ulei de măsline ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 2349 calorii, 34G de proteine, și 248g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $7.03 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, semințe de coriandru, cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 94%. Încercați Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, Ulei De Măsline Somon Braconat, și Ulei de măsline somon Braconat cu galbenele și sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: pânză de brânză, sfoară de măcelar
Așezați aromaticele-usturoiul, cimbrul, coaja de lămâie, coriandrul și frunzele de dafin-în pânză de brânză. Legați-vă într-un plic.
Adăugați uleiul într-o tigaie mare cu față dreaptă și aruncați plicul. Aduceți tigaia la foc mediu și lăsați să fiarbă timp de 15 minute.
Lăsați somonul să ajungă la temperatura camerei și condimentați generos cu sare.
Adăugați fileurile de somon în tigaie cu uleiul de măsline.
Lăsați peștele să gătească în ulei timp de 15 până la 17 minute.
Scoateți din ulei cu o spatulă de pește pe o farfurie înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.