Ulei de măsline-mahimahi fiert cu sos de roșii mediteranean

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Mahimahi fiert în ulei de măsline cu sos de roșii mediteranean ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $ 6.13 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 528 calorii, 35g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de capere, sare kosher, garnitură: crengute de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 60%. Încercați Ulei de măsline-mahimahi fiert cu sos de roșii mediteranean, Ulei de măsline pui fiert și ridichi cu Pesto de citrice, și Mahimahi mediteranean în pergament cu cuscus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Turnați uleiul într-o tigaie de 8 inci, cu fața dreaptă.
Se încălzește la foc mediu-mic 8 minute sau până când uleiul ajunge la 175 până la 18
Adăugați cu grijă jumătățile de roșii și crenguța de rozmarin. Acoperiți și braconați la foc mic, reglând căldura după cum este necesar, 10 minute sau până când roșiile sunt fragede. (Păstrați căldura.)
Scoateți roșiile din tigaie folosind o lingură cu fante; așezați, cu fața tăiată în jos, într-un vas superficial. Se răcește 10 minute; deoparte.
Presărați pește cu sare kosher și 1/4 linguriță de piper. Puneți cu grijă în ulei fierbinte. Acoperiți și braconați 6 până la 10 minute sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Transferați într-un platou de servire și păstrați-l la cald.
Îndepărtați piei din roșii; aruncați piei.
Puneți roșiile și orice lichid acumulat într-un robot de bucătărie; puls de 3 ori sau până se toacă grosier.
Transferați roșiile într-un bol mediu și amestecați măslinele, caperele, rozmarinul tocat, oțetul și restul de 1/4 linguriță de piper.